Naslovna TV Posle sedam godina, u decembru na RTS nova serija Siniše Pavića –...

Posle sedam godina, u decembru na RTS nova serija Siniše Pavića – JUNACI NAŠEG DOBA!

Pala je poslednja klapa serije „Junaci našeg doba“. Likovima je život udahnuo, jedan od najvećih televizijskih stvaralaca, scenarista Siniša Pavić. Produkciju potpisuju „Telekom Srbija“ i „Košutnjak film“. Serija je na programu RTS-a u decembru.

Sedam godina smo čekali nove junake Siniše Pavića. I stigli su – Junaci našeg doba, pre svih Čičanović, Čičko, glava porodice, koga tumači Igor Đorđević, a sa njim i galerija likova koje Pavić, u dušu poznaje.

Biće tu gubitnika, nekadašnjih šarmera i lepotica, ljudi nesnađenih, ali i onih idealnih za nova vremena.

„Raditi nešto što Siniša Pavić piše, ja bih voleo da taj čovek živi 200 godina, jer niko danas ne piše kao Siniša Pavić. Ja igram taj stalež. Čovek koji je ostao bez posla pre devet meseci, sedam meseci je u štrajku, živi sa taštom, tastom, ženom, detetom, šurakom i ne znam s kim sve, puna kuća“, rekao je glumac Milan Vasić.

„Uvek nam da obe strane i nikada kod njega nijedan lik nije ekstremno pozitivan ili ekstremno negativan“, izjavio je glumac Siniša Ubović.

Glumaca više od 100. Reditelji su Miša Vukobratović i Ivan Stefanović.

„Serija Junaci našeg doba govori o raznim predstavnicima srpskog savremenog društva. U osnovi priče je porodica. Otac porodice postaje predsednik opštine a taj događaj pokreće lavinu događanja svih članova porodice, supruga, oca, dece i prijatelja“, objasnio je umetnički direktor Slobodan Terzić.

„Negde oko 120 glumaca je učestvovalo u seriji, ekipa oko 70 ljudi, i imamo veliko zadovoljstvo jer smo sve završili u roku“, rekao je izvršni producent Zoran Janković.

Posle pet meseci rada, snimljeno je dvadeset epizoda. Junaci našeg doba na RTS stižu u decembru.

Čekirajte Obavezno

Gordan Kičić posle filma REALNA PRIČA predstavlja i seriju MAMA I TATA SE IGRAJU RATA! Premijera OVE JESENI na RTS!

Piše Dijana Maksimović Onima kojima se dopalo ostvarenje Gordana Kičića "Realna priča", obradovaće vest da će od jeseni gledati i...

Vuk Kostić – KORIDOR 92 je film o OBILIĆIMA 20. veka!

Glumac Vuk Kostić, uz nezaobilaznog Miloša Bikovića poslednjih godina obeležio je domaći TV program. Uz glavnu rolu inspektora Aleksandra Jakovljevića u hit...

IGRA SUDBINE 106. epizoda: Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

Još samo jedan dan deli nas od nastavka uzbudljivih dešavanja u seriji IGRA SUDBINE čiju 106. epizodu gledamo 7. jula na TV...

Drugo ime ljubavi 44. i 45. epizoda – utorak, 7. jul: Ko stoji iza sumnjivih smrti Karlovih žena?

Tamara nailazi na neočekivanu pomoć Irene, koja joj obećava da neće objaviti priču o sumnjivim smrtima Karlovih bivših žena.

Pala prva klapa serije BELEŽNICA! Stiže DOSIJE IKS na srpski način…

U koprodukciji Radio-televizije Srbije i Telekoma Srbije, izvršna produkcija “Košutnjak film” 6. jula je započela snimanje nove igrane televizijske serije “Beležnica”, čija...