Connect with us

NE PROPUSTITE

NADZIRAČI – od 21. oktobra na HBO!

Published

on

Nova HBO serija „Nadzirači“ (Watchmen), čija radnja se odvija u alternativnoj, savremenoj stvarnosti u SAD, u kojoj su superheroji prognani zbog svojih nasilnih metoda, imaće premijeru 21. oktobra na HBO GO-u. Istog dana će prva epizoda biti prikazana na HBO kanalu u 20.00h, a nove epizode će biti emitovane ponedeljkom u istom terminu, kada će dolaziti i u HBO GO ponudu.

Serija koju potpisuje Dejmon Lindelof (autor serija „Ostavljeni“ i „Izgubljeni“, za koju je osvojio Emi), prisvaja nostalgiju istoimene originalne revolucionarne grafičke novele, istovremeno i sama težeći inovaciji. Među glavnim likovima su maskirani pobunjenici koje smatraju otpadnicima, prognani superheroji, od kojih neki žele da dignu revoluciju, dok drugi pokušavaju da ih spreče u tome.

Dobitnica Oskara Redžina King predvodi glumačku ekipu kao Andžela Abar, koja nosi dve maske; jednu, glavne detektivke u policiji Talse i drugu, supruge i majke troje dece. Pridružuje joj se još jedan oskarovac, Džeremi Ajrons, koji glumi ostarelog i uobraženog britanskog lorda, kao i Don Džonson u ulozi Džada Kroforda, šefa policije u Talsi, Džin Smart kao agent FBI-ja Lori Blejk i Tim Blejk Nelson kao detektiv Uveličavajuće Staklo.

Izvršni producent i scenarista serije je Dejmon Lindelof, Nikol Kasel i Stiven Vilijams su reditelji i izvršni producenti, a Tom Spezijali i Džozef Iberti su takođe među izvršnim producentima. Serija je zasnovana na istoimenoj grafičkoj noveli autora Dejva Gibonsa, koju je izdao DC.

Continue Reading
Advertisement