Connect with us

TV

The Terror: Ozloglašeni – veliko finale druge sezone 17. oktobra samo na AMC!

Published

on

Na AMC kanalu sledi ono što su svi ljubitelji popularne horor serije The Terror željno iščekivali: poslednja epizoda druge sezone prikazaće se 17. oktobra od 22.00, zabeležite datum i udobno se smestite jer sledi rasplet druge sezone ovog modernog horor žanra.

Druga sezona ovog misterioznog psihološkog trilera, Teror: Ozloglašeni, je priča o Amerikancima japanskog porekla koji su bili zatvoreni u kolektivnim centrima nakon bombardovanja Pearl Harbora i opsedani od strane natprirodnih sila. Radnja je smeštena u period Drugog svetskog rata, a u njenom centru nalaze se bizarne smrti ovih ljudi i mladić koji pokušava da razume strahotnu pojavu koja je odgovorna za to i izbori se sa njom. Kroz ovu sezonu je bilo prikazano deset epizoda tokom kojih se desilo sijaset nepredviđenih zapleta. Muškarci japanskog roda su uhapšeni nakon vesti da je Japan napao luku Pearl harbor, a Chester saznaje da je Luz trudna. Stanovnici Terminal ostrva se evakuišu, Chester biva uhapšen, a svi krive bakemono, natprirodno stvorenje za koje se u Japanu tradicionalno veruje da donosi promene. Konačni rasplet donosi poslednja epizoda pod nazivom „Put u zagrobni život“.

Drugu sezonu potpisuju Alexander Woo („True Blood“) i Max Borenstein („Kong: Skull Island“, „Godzilla“).

Glavne uloge tumače Derek Mio kao Chester Nakayama; Kiki Sukezane (Lost in Space) kao Yuko, misteriozna žena iz Chesterove prošlosti; Cristina Rodlo (Miss Bala) kao Luz, Chester-ova tajna devojka; Shingo Usami (Unbroken) kao Henry Nakayama, Chester-ov otac; Naoko Mori (Everest) kao Asako Nakayama, Chesterova majka; Miki Ishikawa (9-1-1) kao Amy, porodični prijatelj Nakayaminih; i poznati glumac, producent, autor i aktivista George Takei (Star Trek) kao Yamato-san, starešina zajednice i bivši ribarski kapetan.

Continue Reading
Advertisement