Connect with us

TV

Serija PREDSTRAŽA – snima se TREĆA SEZONA! Ponovo u Srbiji?

Published

on

Sjajne vesti za ekipu serije Predstraža koju pratimo na kanalu SCI FI od 15. avgusta, ali i za naše filmske radnike, pa i za srpsku ekonomiju. Serija je zvanično dobila zeleno svetlo za snimanje nove sezone (nadamo se u Srbiji), a premijeru novog ciklusa gledaćemo na leto 2020.

Najnovija sezona je kompletno snimana i montirana u Srbiji, korišćene su brojne lokacije Beograda i okoline, ambijent tvrđave Kalemegdan kao i kompleksan studijski set.

U snimanju druge sezone učestvovali su brojni lokalni filmski stvaraoci, među kojima je glumica Jelena Gavrilović, koja tumači jednu od novih glavnih uloga, isceliteljku Sanu Vasić; kostimografkinja  Ivana Vasić English koja je unela slovenske motive u kostime novih likova; Igor Šunter, direktor fotografije; Milan Todorović, reditelj…

I mnogobrojni glumci su dali svoj doprinos: Dragan Mićanović (kapetan Orlik),  Miloš Timotijević (Varlek), Nikola Šurbanović (Merik), Nikola Rakočević (Brogan),  Jelena Stupljanin, Ivan Ivanov, Marko Stojanović, Mladen Andrejević i mnogi drugi.

Džesika Grin vraća se kao Talon, jedina preživela iz rase “Crne krvi.”

U seriji Predstraža ona mora da nastavi sa ovladavanjem misterioznim super moćima koje poseduje, kako bi spasila sebe i završila svoje epsko putovanje da spase svet.

Pored nje u 2. sezoni se takođe pojavljuju: Džejk Stormoen kao kapetan Geret Spirs, novopostavljeni komandant utvrđenja, lojalan vojnik odan ideji da se porazi „Prajm Order” i da se postavi za vladara zakoniti naslednik krune; Imodžen Voterhaus kao Lejdi Gvin, razotkrivena i kao kraljica  Rozmund – sada su njeno postojanje i pravi identitet poznati neprijateljima i samo je pitanje vremena kada će „Prajm Order” doći do njenih kapija; Anand Desai-Barošia kao genijalni alhemičar Džanzo, lojalan, pouzdan, ljubazan i beznadežno zaljubljen u Talon, a njegove emocije će ga ubrzo dovesti u ozbiljne neprilike.

Kreatori serije i izvršni producenti su Kinan Grifin i Džejson Faler, uz izvršne producente tvorce serijala Zvezdana kapija i Zvezdana kapija SG-1, Dina Devlina i Džonatana Glasnera.

Continue Reading
Advertisement