Connect with us

FILM

HIT! Vraća se VIN DIESEL! Spremite se za BLOODSHOT!

Published

on

Sony je objavio prvi trailer za predstojeći film Bloodshot, s Vinom Dieselom u naslovnoj ulozi.

Film se bazira na strip liku koji su stvorili Kevin VanHook, Don Perlin i Bob Layton za Valiant Comics 1992. godine. Iako se pojavio u web seriji Ninjak vs the Valiant Universe, gde ga je dočarao Jason David Frank, ovo je prvi put da se ovaj junak pojavljuje na velikim filmskim platnima.

Uz trejler stigao je i sinopsis, a on nam kaže…

Nakon što su on i njegova supruga ubijeni, marinac Ray Garrison (Diesel) oživljen je uz pomoć tajnog tima naučnika. Poboljšan pomoću nanotehnologije, on postaje superčovek, biotehnološka aparat za ubijanje – Bloodshot. Ray trenira svoje kolege super-vojnike i ne seća se baš ničega iz svog prošlog života. No, odjednom ga preplavi lavina sećanja i seti se čoveka koji je ubio njega i njegovu predivnu suprugu, i beži kako bi se osvetio. Međutim, uskoro otkriva kako je zavera veća nego što je mislio.

Film je režirao Dave Wilson, a scenario potpisuju Jeff Wadlow i Eric Heisserer. U filmu uz Diesela glume Sam Heughan, Guy Pearce, Eiza González, Toby Kebbell, Talulah Riley, Alex Hernandez, Lamorne Morris i Jóhannes Haukur Jóhannesson.

Bloodshot se u bioskopima očekuje 21. februara 2020. godine.

Continue Reading
Advertisement