Naslovna FILM DŽUDI – karta do još jednog OSKARA za Rene Zelveger? Od 24....

DŽUDI – karta do još jednog OSKARA za Rene Zelveger? Od 24. oktobra U BIOSKOPIMA!

Dugo očekivani biografski film o holivudskoj ikoni Džudi Garland stiže u domaće bioskope 24. oktobra. Svečana premijera filma održaće se dan ranije u bioskopu „Sinepleks“ tržnog centra „Ušće“, a karte za premijeru su već u prodaji.

Rene Zelveger oduševila je kritiku širom sveta svojom glumom i transformacijom.

Producenti i reditelj nisu imali dilemu kada su pozvali poznatu glumicu da igra u ovom filmu, a i Rene se odmah zainteresovala za ulogu, možda i zbog činjenice da je i sama veliki obožavalac filmske dive.

„Ovo je bila prilika i izazov koji nisam smela da propustim. Džudi Garland smatraju jednom od najlepših i najsnažnijih glasova u svetu zabave svih vremena. Prvo sam bila iznenađena zašto su onda pozvali mene za tu ulogu“, duhovito je odgovorila Rene kada su je upitali da li se dvoumila da prihvati ulogu.

Ovo je prvi celovečernji film o jednoj od najvećih ikona Zlatne ere Holivuda, posle mnogobrojnih biografija, dokumentarnih filmova i serija. Razlog zašto se toliko čekalo na film se možda može naći u jednom od najpoznatijih citata same Džudi Garland: „Uvek budi prvorazredna verzija samog sebe, umesto drugorazredna verzija nekog drugog“.

Film prati Džudi Garland koja stiže u London 1968. godine na seriju rasprodatih koncerata u čuvenom klubu “Talk of the Town”.

Trideset godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oza, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku.

Sprema se da peti put uplovi u bračne vode i još uvek veruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Od 47 godina života provela je radeći 45, umorna je i more je uspomene na izgubljeno detinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom decom. Da li će imati snage da nastavi dalje?

Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina (i još dve nominacije za filmove Dnevnik Bridžit Džouns i Čikago), već se pominje u trci za Oskara za ulogu holivudske ikone Džudi Garland u filmu Džudi.

U glumačkoj ekipi su i Džesi Bakli (Rat i mir), Fin Vitrok (Američka horror priča) i Majkl Gambon (Hari Poter). Reditelj filma je Rupert Guld.

U filmu ćemo slušati neke od njenih najpoznatijih pesama, uključujući i legendarnu pesmu Iznad duge (Over the Rainbow). Film Džudi je oda njenom nezaboravnom glasu, želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu ove holivudske ikone.

Čekirajte Obavezno

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...

Igra sudbine 109. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 21.10): Sofija ĆE NAPASTI MILU! Mila je u VELIKOJ opasnosti!

U petak 10. jula očekuje nas još jedna uzbudljiva 109. epizoda serije IGRA SUDBINE. Ni ovog puta junaci nas neće ostaviti ravnodušnim,...

Igra sudbine 108. epizoda: ŠOK! Ministar Vukašinu otkriva KO JE NARUČIO Aleksino UBISTVO! Da li je to…

Aleksa više nije u komi. Ali nije više ni Ožegović. Situacija se komplikuje. Planovi padaju u vodu. On Adu zove majkom, Ivana...

Drugo ime ljubavi 48. i 49. epizoda – četvrtak, 8. jul (Prva, 19.15): Saša od Igora traži ISTINU!

Tamara i Irena odlaze za Zagreb, gde Irena saznaje da su ona i urednik dobili otkaz, a Tamara doživljava fijasko na audiciji....

Igra sudbine 108. epizoda – četvrtak, 9. jul (Prva, 21.10): Matija i Luka žele da proglase ADU LUDOM! Ada konačno shvata – MATIJA stoji...

To što se Aleksa budi iz kome ne znači da će se stvari vratiti na staro. Jer neće. On ima amneziju i...