Connect with us

FILM

TERMINATOR Action night u Cineplexx bioskopima!

Published

on

Terminator i Sara Konor, sinonimi za neverovatnu akciju i neizvesnost, predstavljaju film Terminator: Mračna sudbina u okviru Action night događaja u Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx BIG Beograd bioskopima, u čertvrtak 31. oktobra od 20 časova.

Film Terminator: Mračna sudbina koji predstavlja, kako autori najavljuju, nastavak drugog dela filma iz 1991. godine i koji će ponovo okupiti staru, dobro poznatu ekipu glumaca – Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor. Osim glumačke ekipe, poznatoj priči o robotu posle skoro trideset godina vraća se i Džejms Kameron, ovoga puta u ulozi scenariste.

Najsrećnijim posetiocima Cineplexx poklanja Fit Pass propusnice za mesec dana besplatnog

treniranja u cilju formiranja mišićavog tela poput glavnog lika.

Više od dve decenije su prošle otkako je Sara Konor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost, i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Smrtonosni Terminator Rev-9 se vraća kroz vreme sa namerom da ulovi i ubije Deni. Preživljavanje Deni omogućiće dve ratnice, Grejs i unapređeni vojnik iz budućnosti, Sara Konor. Potrebna im je podrška radi opstanka, a tada stupa na scenu T-800 (Arnold Švarceneger), čovek iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada.

Ulaznice za Action night i film ,,Terminator: Mračna sudbina” u prodaji su na blagajni bioskopa i online.

https://www.youtube.com/watch?v=ohQL6PwJ1a0&feature=youtu.be

Continue Reading
Advertisement