Connect with us

FILM

SJAJNE VESTI! Snima se HOKUS, POKUS 2! Original smo OBOŽAVALI, a sada stiže NASTAVAK!

Published

on

Neverovatne vesti dolaze iz Disneyja – snima se nastavak popularnog fanstay filma i Halloween klasika iz devedesetih Hocus Pocus. Film je prvi put prikazan 1993. godine, a izvrsna glumačka postava koja uključuje Bette Midler i Saru Jessicu Parker, izgradila je posle njega uspešne holivudske karijere.

Disney+ zaposlio je scenaristu i koproducenta serije Workaholics Jena D’Angela kao scenaristu za novi nastavak. Za sada nijedno rediteljsko ime nije vezano uz projekt, a režiser prvog nastavka Kenny Ortega, koji je kasnije režirao i High School Musical, potpisao je ekskluzivni ugovor s Netflixom ranije ove godine, tako da on “nije u igri”.

Što se tiče glumačke postave, Deadline izveštava kako se originalni Sanderson trio – veštice koje su glumile Bette Midler, Sarah jessica Parker i Kathy Najimy, neće vratiti u svoje stare uloge.  Ipak, ti se tračevi odnose na šuškanja oko filma koji se planirao za Disney Channel. Kako je ovde reč o novom Disneyjevom streaming servisu, možda i postoji šansa da se originalni trio vrati. Čekamo nove vesti iz Disneyja, a dotad ćemo ponovno gledati fenomenalni fanstasy film iz 1993!

Continue Reading
Advertisement