Naslovna FILM Vreme je za ANT-MAN 3! Paul Rudd ponovo u kostimu mikro SUPERHEROJA!

Vreme je za ANT-MAN 3! Paul Rudd ponovo u kostimu mikro SUPERHEROJA!

Posle veikog uspeha koji je postigao sa filmovima Ant-Man iz 2015. kao i prošlogodišnjeg hita Ant-Man i osa, redite Pejton Rid spreman se da se još jednom uhvati u koštac sa velikim Marvelovim univerzumom popularnog mikro-heroja. Tako ćemo krajem 2022. godine dobiti sledeći nastavak Ant-Mena.

Početak snimanja planiran je za kraj naredne ili početak 2021. godine, a obožavaoce najmanjeg superheroja obradovaće i vest da će se u glavnoj ulozi Skota Langa i ovog puta naći Paul Rudd koga smo nedavno imali priliku da gledamo i u sjajnoj Netflix-ovoj seriji Živeti sa sobom.

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...