Naslovna NE PROPUSTITE BEOGRADSKI SAJAM NAMEŠTAJA ponovo predstavlja vrhunski dizajn!

BEOGRADSKI SAJAM NAMEŠTAJA ponovo predstavlja vrhunski dizajn!

Od 5. do 10. novembra 2019. godine u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 održaće se 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, dok će se od 5. do 9. novembra u hali 5 paralelno odvijati 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije.

Šestodnevni renomirani događaj okupiće poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja, ali i mlade dizajnere koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu. 

Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u Jugoistočnoj Evropi, u novom izdanju ostaje dosledan konceptu kreiranja prepoznatljivog vizuelnog i tržišnog identiteta Srbije i regiona.

Od velikog značaja za domaću i regionalnu privredu, oba događaja neguju jasnu biznis orijentaciju, a program vrhunskog kvaliteta i dizajna okuplja veliki broj profesionalaca iz zemlje i sveta kao i šire publike i posetilaca. 

Značajan broj prestižnih kompanija koje učestvuju na sajmu, biznis orijentacija manifestacije, bogati prirodni resursi i potencijali Srbije u oblasti drvne industrije, Beogradski sajam nameštaja etabliraju na mapi bitnih evropskih dešavanja.

Za posetioce i najširu publiku, Sajam nameštaja je prilika da vide najbolja i najsavremenija rešenja u oblasti dizajna i kvalitetan i funkcionalan nameštaj svih vrsti i namena.

Za učesnike i posetioce posebno atraktivan deo programa predstavljaju Izložba mladih dizajnera /Young Designers Exhibition, prilika za afirmaciju dizajnera i njihovih proizvoda i Design Talks, razgovori sa eminentnim govornicima iz cele Evrope.

Vrhunac manifestacije biće dodela nagrada  Zlatni ključ, koju ćeinternacionalni žiri dodeliti  najuspešnijim izlagačima za 2019. godinu, dok će nagrada Sajamski ključ biti dodeljena izlagačimaza doprinos podizanju kvaliteta manifestacije u ukupan sajamski nastup.

Radno vreme Sajma nameštaja:
UTO – SRE, 5 – 6. novembar: 10:00 – 19:00
ČET – NED, 7 – 10. novembar: 10:00 – 20:00

Radno vreme Sajma mašina:
UTO – SUB, 5 – 9. novembar: 10:00 – 19:00

Ulaznice: cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a za grupne posete 300 dinara.

Parking: 150 dinara po satu.

Dobrodošli na 57. Sajam nameštaja!

Čekirajte Obavezno

Kako da postanete producent – NAJVAŽNIJI ČOVEK SVAKOG UMETNIČKOG PROJEKTA

Želite da napravite karijeru u umetnosti, ali da ne budete samo jedna od karika na tom putu, nego da budete svestrani i...

Igra sudbine 84. epizoda – četvrtak, 28. maj (Prva, 21.00): Adin advokat sedi na DVE STOLICE! Jedna od njih je – DONKINA

Aleksu potresa što je Ivan u teškom stanju i što je vezan za krevet. Čvrst zagrljaj podrške i topline pruža mu Mila....

Lansiranje prve SPACEX rakete u najnovijem SPECIJALU na kanalu DISCOVERY! Premijerno 14. juna u 20.00!

Discovery kanal će učestvovati u stvaranju istorije i snimati lansiranje u svemir astronauta NASA-e u raketi SpaceX. Ova misija...

Raša Bukvić kao Zoran ĐINĐIĆ u seriji PORODICA o poslednjim danima MILOŠEVIĆA!

Nova serija Firefly produkcije „Porodica“, koja se već tretira kao najiščekivanija serija godine, iz dana u dan sve više golica maštu publike....

Serija dana – sreda, 27. maj: El Čapo (RTS 1, 23.00)

Nakon "Narkosa" na Prvi program RTS-a stiže nova televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "El Čapu" Gusmanu koji...