Naslovna FILM ELIZABET BENKS – ČARLIJEVI ANĐELI svima smetaju, ali 37 verzija SPAJDERMENA je...

ELIZABET BENKS – ČARLIJEVI ANĐELI svima smetaju, ali 37 verzija SPAJDERMENA je OK!

Elizabet Benks koja će se u novom rimejku Čarlijevih anđela okušati kao scenarista, režiser i glavna glumica nedavno je oštro osudila kritike upućene joj na račun filma.

„Ne razumem zbog čega me kritika napada zbog odluke da u 17 godina imamo jedan rimejk popularnog filma sa ženama u glavnim ulogama. Koliko mi se čini, to je u Holivudu nedopustivo. Sa druge strane imalo smo samo 37 različitih verzija Spajdermena. I to je sasvim u redu“ – poručila je Benksova koja se u filmu pojavljuje sa Kirsten Stjuart, Elom Balinski i Naomi Skot.

Zanimljivo je da su novi Čarlijevi anđeli imali prilično slab start od svega osam miliona zarađenih dolara nakon premijere 15. novembra. Krivca za to Benksova pronalazi upravo u holivudskim lobijima, koji, kako kaže ona, smatraju da je ženama mesto na malom ekranu i u marginalnim umetničkim dramama, dok su polje blokbastera i velikih glavnih uloga, kao i ozbiljnih zarada uglavnom rezervisani za muškarce.

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...