Connect with us

TV

Stiže nam SIN CITY serija! Da li da se radujemo ili STRAHUJEMO?

Published

on

Četrnaest godina posle prve ekranizacije i skoro tri decenije otkako smo Sin City ugledali kao strip, vreme je za novu verziju, i to ovog puta u obliku TV serije.

Iako je još sve u ranoj fazi razvoja, Frenk Miller, režiser prvobitnog filma, spreman je da sa produkcijskom kućom Legendary garantuje celu sezonu ako se nađe pogodan distributer za seriju. Tako je oko projekta koji je nekada proslavio Džesiku Albu okupio kvalitetnu ekipu, među kojom i proslavljenog filmskog režisera i producenta Roberta Rodrigueza (producent ne tako uspešnog Sin City filma iz 2014), kome je dodelio poziciju izvršnog producenta.

Osim potencijalne serije u planu je i animirana serija za odrasle gledaoce. Ne sumnjamo da će se striming servisi utrkivati za TV verziju Sin Cityja i da će Milerova serija lako naći put do gledalaca. Ipak, potajno strahujemo od onoga što bismo mogli dobiti budući da je krvavi svet Grada greha u nastavku filma, pokazalo se, bio klizavo tlo za scenariste. Hoće li produkcija biti u stanju da odgovori na izazove koji predstoje?

Continue Reading
Advertisement