Naslovna TV HIT! Druga sezona serije YOU stiže na NETFLIX 26. decembra!

HIT! Druga sezona serije YOU stiže na NETFLIX 26. decembra!

Streaming mreža NETFLIX najavila je da nas druga sezona serije YOU posle duge pauze očekuje 26. decembra ove godine.

Osim ove sjajne vesti, Netflix je objavio kratki promotivni video i poster za drugu sezonu serije. Nema mnogo do sada poznatih detalja, iako oni koji su čitali knjige znaju da će se sablasni Joe Goldberg preseliti iz New Yorka u Los Angeles nakon što je ubio Guinevere Beck.

Zvezde druge sezone Netflixove serije su Penn Badgley kao Joe Goldberg, Victoria Pendetti kao Love Quinn, Ambyr Childers kao Candace, Jenna Ortega kao Ellie, James Scully kao Forty Quinn, Carmela Zumbado kao Delilah Alves i Robin Lord Taylor kao Will.

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...