Connect with us

TV

THE EXPANSE – stigao novi trejler za četvrtu ssezonu! Premijera za TRI NEDELJE!

Published

on

Manje od mesec dana je preostalo do povratka jedne od najboljih svemirskih naučno-fantastičnih serija na malim ekranima, The Expanse. Amazon je za tu priliku pripremio novi, punokrvni trailer za nadolazeću četvrtu sezonu.

Nakon što je Syfy prošle godine otkazao seriju — Amazon je vrlo brzo uskočio i naručio četvrtu sezonu za svoj servis Prime, a zatim je naručena i peta sezona. Amazon je uložio zavidnu količinu novca u produkciju novih epizoda jer gotovo svaki kadar deluje raskošno. Četvrta sezona biće lagani rimejk, sa ciljem da i novi gledaoci mogu priključiti avanturama posade Rocija.

Amazonovo službeno saopštenje  poručuje da se “Otvaranjem Prstena otvorio i put hiljadama novih planeta. Tim novim korakom čovečanstva započinje krvava zlatna groznica koja pokreće nove sukobe između Zemlje, Marsa i stanovnika Pojasa. Posada Rocinantea pak biva uhvaćena u novi sukob između Zemljana koji žele iskoristiti nova ležišta mineralnih sirovina i očajnih Beltera koji žele da nasele još neistraženi planet.”

Četvrta sezona The Expansea stiže 13. decembra!

Continue Reading
Advertisement