Connect with us

TV

Stiže nam nastavak Vikinga – VALHALA! Naravno, na NETFLIX!

Published

on

Saga o seriji Vikinzi nastaviće se na Netfliksu, i to novim serijalom Valhala. Reč je o nastavku koji ćemo gledati posle finalne sezone aktuelne serije i, prema do sada poznatim informacijama imaće 24 epizode koje će kao autor potpisati Majkl Herst (Tudors, Camelot), dok će izvršni producent i scenarista serije biti Jeb Stuart (Umri muški, Begunac).

Vikinzi: Valhalla počinje 100 godina nakon dešavanja u originalnom serijalu, stavljajući u fokus životne priče svih najpoznatijih vikinga koji su ikada živeli. Tako će se na malom ekranu pojaviti Leif Erikson, Freydis, Harald Harada, ali i kralj Vilijam Osvajač koji je takođe imao vikinško poreklo. Vreme je za uzbudljivo novo poglavlje u legendi o vikinzima.

Ono što je zanimljivo kod ovog serijala je nesvakidašnji broj epizoda za jednu Netfliksovu seriju koja u proseku ima osam do deset epizoda po sezoni. Produkcijska kuća koja će stati iza projekta je MGM TV koja na buduću seriju gleda kao na svoju zlatnu koku i novu veliku priliku koja će im omogućiti da nastave niz uspeha započet Sluškinjinom pričom i serijom Fargo

Continue Reading
Advertisement