Naslovna NE PROPUSTITE Šta nam donosi 9. epizoda serije PSI LAJU, VETAR NOSI – SRPSKA...

Šta nam donosi 9. epizoda serije PSI LAJU, VETAR NOSI – SRPSKA ZEMLJA (30. 11. od 20.05 na RTS 1)

Humanitarni maraton samo što nije počeo. Međutim, ekipa srpskih sportista je zadržana na prelazu ka Kosovu. Policija im brani ulaz. Hranislav i njegov drug Visoki (Mihajlo Perišić) donose odluku da probaju da uđu na Kosovo na drugi način.

Bez vesti od sina, Grozdana je zabrinuta i uplašena. Pokušava uzalud da stupi u kontakt sa Hranom. Ipak, pažnju joj okupira nešto drugo – primećuje da je kuća prazna, da su svi sem Jovanke ranom zorom otišli. Dok teši uplakanu Jovanku koju je Tomče rešio da otera od sebe, Grozdana sluti da Stavrići spremaju nešto. Za to vreme, Gladiola i ostala braća Stavrić, spremaju oružje na gotovs i kreću da naplate svoje.

Inspektor Pavlović koji je shvatio da su Stavrići sitne ribe, ne odustaje od namere da nađe dokaze protiv ozbiljnih kriminalaca, ekipe ministra Karajovića. Uz pomoć svog prijatelja Ušketa, koji se oporavlja posle pucnjave, dolazi u kontakt sa ljudima koji bi mogli da pomognu.

Sad kad je zvanično postala deo ekipe, Zagorka je postavljena je na visoku funkciju u kompaniji prevaranta Gogića. Ona i njen direktor i ne slute šta im se sprema.

Hrana i Visoki na svom putu ka zavičaju Stavrića, kosovskom selu Radomilju, nailaze na prepreke. Na tom putu jedan srpski starac (Tanasije Uzunović) i jedan albanski seljak će im pomoći.

U gluvo doba noći, u selu Radomilju, strina Milanka Stavrić (Svetlana Bojković) obilazi svoje domaćinstvo. Uznemirena, oseća da se nevolja sprema.

Čekirajte Obavezno

HIT serija ISPRIČAJ MI PRIČU od 31. maja na RTS 1 – nedeljom u 23.00!

Zanimljiva i neobična serija “Pričaj mi priču” (Tell Me A Story, 2018) stiže na Prvi program RTS-a. Ovaj uzbudljivi...

VIASAT HISTORY od 1. juna PONEDELJKOM U 20.05, vodi nas u novi ciklus MISTERIJA U MUZEJU!

Spremite se za novu 12. sezonu serijala "Misterije u muzeju" u koje nas od 1. juna premijerno vodi kanal Viasat History, ponedeljkom...

Kako da postanete producent – NAJVAŽNIJI ČOVEK SVAKOG UMETNIČKOG PROJEKTA

Želite da napravite karijeru u umetnosti, ali da ne budete samo jedna od karika na tom putu, nego da budete svestrani i...

Besa 5. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.50): Uroš dobija NOVI ZADATAK!

Dejvid Bej stiže u Beograd u hotel u kome će sačekati svoj let za London. Pročitaj još Otkrivamo SVE...

IGRA SUDBINE 82. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.00): Ada odlučuje da raskrinka IVANA! Da li je ON ubio LUKINU majku?

Pošto čuje od Luke da je Ivan ubio njegovu majku i da je to razlog mržnje prema ocu, Ada odlučuje da otvori...