Connect with us

TV

ŠOK! Potresna ispovest junakinje serije SUPERGIRL: Kada mi je AJFONOM slomio NOS rekla sam DOSTA!

Published

on

Mnoge od poznatih holivudskih glumica tokom poslednjih meseci rešile su da stanu pred svet i priznaju da su bile zlostavljane. Jedna od njih je i zvezda serijala SuperGirl, glumica Melisssa Benoist koja je u potresnom videu na Instagramu otkrila da je bila u vezi sa partnerom koji ju je fizički teško maltretirao.

– Odlazak iz takve veze nikad nije događaj koji se odvije u trenutku. To je uvek proces pun straha i neizvesnosti vođen mišlju „hoću li uspeti“ – poručuje Benoistova, otkrivajući da je u početku njene veze sa mlađim partnerom bilo naznaka da je reč o nestabilnom muškarcu, ali je ona to sve pripisivala njegovoj nezrelosti i nesigurnosti.

– U početku su to bili znaci sitne ljubomore. Proveravao mi je telefon, stalno me ispitivao gde sam i sa kim sam bila, tražio je od mene da stalno budem pored njega. Međutim, vremenom je njegovo ponašanje počelo da utiče na moj posao. Nije mi dozvoljavao da snimam scene sa muškarcima, dolazio bi na snimanja, prekidao ih kada bi procenio da flertujem suviše sa glumcima – opisuje svoja iskustva glumica ističući da je uskoro počela da odbija mnoge uloge, savršeno se pretvarajući pred svetom da je sve u redu.

– Uskoro je otpočelo fizičko nasilje. Prvi trenutak je bio kada mi je sasuo čašu voćnog napitka u lice. Posle toga su šamaranja, udarci u lice i stomak dok mi ne bi izbio vazduh, vučenje za kosu preko celog stana, postali svakodnevica. Sve je kulminiralo kada me je gađao ajfonom i slomio mi nos. Kada sam otišla u Hitnu pomoć rekla sam da sam pala, ali tada mi je bilo jasno da ću morati da ga ostavim – plašila sam se za svoj život – rekla je u potresnoj ispovesti na Instagramu junakinja serije SuperGirl.

Continue Reading
Advertisement