Connect with us

SAPUNICE

SULJO U PROBLEMU – preti mu BANKROT! Niko neće seriju u KOJU JE ULOŽIO MILIONE!

Published

on

Najveća turska TV zvezda glumac Halit Ergenč koji nas je početkom decenije sve omađijao rolom Sulejmana veličantvenog priprema se za veliki povratak na male ekrane. Ovog puta u basnoslovno skupoj seriji IZBOR koju kao produkcijske kuće potpisuju Ay Yapim i beIN MEDIA GROUP u čijem je sastavu i tamošnja naajuticajnija striming platforma  beINCONNECT.

Scenaristi serije su Naket Bicakci i Ozlem Yacel, koji su pisali i tekst za legendarnog Ezela, a kasnije i za seriju Karadajievi. Uz Halita, u seriji će se pojaviti i Nur Fetahoglu, takođe zvezda Sulejmana veličanstvenog, a uz njih zaigraće i  Ozan Guven, Asli Enver, Birce Akalay i Mesut Akusta.

Kritika seriju već najavljuje kao jedan od najambicioznijih projekata u poslednjoj deceniji. Radnja se bazira na liku koji glumi Ergenč pred koga se postavlja pitanje IZBORA – šta je sve spreman da učini za život svog sina.

Uzbudljiva serija koja nas vodi kroz svet mafije, korupcije, novca i porodične drame trebalo je u decembru da se nađe na redovnom programu pomenute platforme, ali izgleda da novi Halitov projekat ne prati sreća uprkos silnom uloženom novcu.

Naime, obe produkcijske kuće u zajedničkom saopštenju rešile su da povuku novu Suljinu seriju sa „repertoara“ usled kašnjenja u rasporedu snimanja što utiče na planirane termine za emitovanje serije.

Hoće li se ona ipak u nekom trenutku naći na  beINCONNECT čiji je ovo prvi projekat, ili se od njega u potpunosti odustalo, uprkos tome što je u nju iz svog džepa lično Halit uložio milione, još nije jasno. Trejler za seriju možete pogledati u nastavku.

Continue Reading
Advertisement