Connect with us

SAPUNICE

Zvezda ISTANBULSKE NEVESTE za godinu dana ostavio dve devojke, a sada se VERIO TREĆOM!

Published

on

Mladi Berkay Hardal (23) koji je izazvao simpatije svojim pojavljivanjem u popularnoj seriji „Istanbulska nevesta“, u zadnjih godinu dana bio je prilično neodlučan kad je reč o ženama. Na snimanju serije „Istanbulska nevesta“ 2018. zaljubio se u 24-godišnju kolegicu Hiru Koyuncuoğlu koja je glumila sluškinju porodici Boran.

U TV seriji „Istanbulska nevesta“ glumio je Murata, najmlađeg člana Boranovih. U životu nema veze s glumom. Bio je, naime, student ekonomije  s doduše impresivnih sto hiljada pratitelja na Instagramu  kad ga je zapazila agentkinja koja mu je ponudila da ga zastupa.

„I pre sam u inbox dobijao razne glumačke ponude, ali odbijao sam ih želeći da ostanem fokusiran na fakultet i studentski život. No, kad mi se obratila moja sadašnja agentkinja s pričom o audiciji za visokobudžetnu seriju i jednogodišnjem ugovoru, shvatio sam da je to prilika koju ne želim propustiti. Posle se sve događalo kao na filmu: od dolaska na audiciju, na koju sam išao s užasnom tremom, do odluke producenata da ću ja glumiti Murata. Nisam imao pojma o glumi i o tome šta se tačno očekuje od mene, no reditelj mi je rekao ‘Nemoj se uzbuđivati i nemoj ništa glumiti, pred kamerama budi to što jesi'“, govorio je Berkay, kojem je s prvom ulogom osim neviđene popularnosti u život ušla i prva ljubav u liku kolegice Hire Koyancuoğlue.

Ljubav nije bila dugog veka pogotovo jer Berkay nije mogao biti ravnodušan prema lepoticama kojima je na snimanju konstantno bio okružen.

Najpre su govorili da je izgubio glavu zbog koleginice na setu Afre Saraçogluez, a onda se po medijskim napisima upustio u romansu sa Gülper Özdemir, no zapravo je sve šokirao s vešću na društvenim mrežama da se verio trećom kolegi Dilan Telkök. Pored fotografije na kojoj pokazuju svoju sreću napisao je: „Dok ne ostanem bez daha, obećavam“. Turski mediji odmah su se bacili na istraživanje koliko veza traje, a navodno zaljubljeni par već neko vreme živi zajedno.

Iako je pre godinu dana za medije izjavljivao da mu je koleginica Hira Koyuncuoğlu uz majku najvažnija žena na svetu, u nekoliko meseci se predomislio.

Continue Reading
Advertisement