Connect with us

FILM

Miloš Biković o novom filmu SUGA – I Rusija može da bude HOLIVUD!

Published

on

Samo nekoliko dana pred premijeru ruskog filma “Sluga”, jedan od najtraženijih domaćih mladih glumaca Miloš Biković u razgovoru za domaće medije otkriva pojedinosti o novoj ulozi Griške u pomenutom filmu, o planovima za 2020. godinu i o značaju prikazivanja ruskih filmova u Srbiji.

– Važno je gledati ruske filmove jer smo mi kulturološki jako bliski i mentalitetom, ali važno je i zbog toga što nije samo Holivud sposoban da pravi filmove i mi imamo sad jednu razlolikost. Evo nedavno sam gledao francuski film koji je odličan, bilo bi lepo kada bi i naša publika ima bogatsvo kulturnog sadržaja u bioskopima i na televiziji – poručuje Biković i dodaje da je ulogu u filmu Sluga prvobitno odbio, ali da ju je na kraju, posle nagovaranja ruskih producenata, ipak, prihvatio.

– Ova uloga malo liči na onu iz serije Hotel Eleon, pa sam se trudio da ipak budu različite iako imaju dosta sličnog.Obojica su bogataši, malo bahati, tako da mi je to bio izazov, da napravim različite uloge koje su naizgled slične. S druge strane, ja sam odbio ulogu u filmu ‘Sluga’, upravo zbog pomenute sličnosti, pa su me producenti ubedili da snimam, i zahvalan sam im zbog toga i izgleda da je recept za uspeh slab karakter – ističe zvezda filmova Južni vetar i Balkanska međa.

Continue Reading
Advertisement