Connect with us

FILM

TOP 10 najboljih filmova koji nas očekuju u 2020!

Published

on

Godina za nama bila je bogata što se tiče filmskih hitova, a već sada je izašla lista najiščekivanijih filmova u 2020. godini.

Gardijan je napravio listu filmova koji bi trebalo da napune bioskopske sale u 2020. godini. U pitanju su porodični i akcioni filmovi.

Mulan

U ovoj godini čuveni Diznijevi crtaći „Kralj lavova“, „Aladin“, „Dambo“, „Maza i Lunja“ već su dobili svoje rimejkove, a 2020. godina rezervisana je za „Mulan“. Gardijan piše da će ovaj film vratiti publiku u bioskope i da će biti jedan od gledanijih. Film prati priču mlade devojke koja se maskira u muškarca kako bi se umesto oca pridružila kineskoj vojsci.

„The Witches“

U filmu „Veštice“ iz 1990. godine glavnu ulogu tumačila je legendarna Anđelika Hjuston, a sada će ta uloga pripasti En Hatavej. Radnja filma je smeštena u Alabamu šezdesetih godina, a film režira Robert Zemekis.

„Onward“

Ovo je priča o dva vilenjaka kojima su glasove pozajmili Tom Holand i Kris Prat. Njih dvojica pokušavaju da vrate u život oca. Naravno, kao i u svakom ovakvom filmu, nešto krene po zlu, pa su uspeli samo noge da vrate u život i imaju 24 sata da reše problem.

„The Secret Garden“

Čuveni film iz devedesetih godina dobija svoju adaptaciju, ovaj put s Kolinom Firtom u jednoj od glavnih uloga.

„Ghoustbusters“

Film o isterivačima duhova u kom su glavne uloge 2016. godine tumačile žene s Melisom Makarti i Kristen Vig na čelu, nije baš oduševio svet. To verovatno objašnjava zašto poslednji film u serijalu direktno prati original iz 1984. i nastavak iz 1989. godine. U filmu Džejsona Rajtmana igraju Pol Rad, Kari Kun i Fin Volfhard. Den Akrojd, Bil Mari i Sigorni Viver pojavljuju se u originalnim ulogama koje su tumačili u prvom filmu. Radnja filma se dešava u sirotištu u Jorkširu, prenosi BBC.

„Dolittle“

Robert Dauni Džunior se pojavljuje u ulozi u kojoj se već oprobao Edi Marfi. On će u Njujorku da otkrije da može da razume životinje, pa ćemo videti kako će ovaj glumac odigrati lik čuvenog veterinara.

„No time to die“

Novi film o čuvenom Agentu 007 Džejmsu Bondu sledeće godine stiže na velika bioskopska platna i to nekoliko meseci kasnije nego što je prvobitno planirano. Još jednom ćemo u toj ulozi gledati Danijela Krejga, a njegovog neprijatelja glumiće Rami Malek.

„Fast and furious 9“

Vin Dizel se vraća kao ulični trkač po imenu Dom Toreto. U ovom delu gledaćemo i prelepu oskarovku Šarliz Teron.

„Top Gan: Maverick“

Iako, prema pisanju Gardijana, niko nije siguran zašto je snimljen nastavak legendarnog filma, te da je možda razlog da se „pokaže da je tom Kruz i dalje u trci“.

„Godzilla vs Kong“

Imali smo i ranije filmove o Godzili i King Kongu, ali ne i jedan u kojem se ova dva čudovišta prepliću. „Ovo će biti moćna borba o kojoj će se govoriti u narednim godinama“, navodi se u tekstu Gardijana.

Continue Reading
Advertisement