Connect with us

FILM

Stigao trejler za najjeziviji film 2020! Da li ste spremni za…

Published

on

Trejler za horor “Tiho mesto“ (“A Quiet Place 2“) je zvanično stigao tako da se i sami možete uveriti da li je reč o hororu kojeg nije preporučljivo gledati sam zbog scena koje će vam „naterati strah u kosti“.

Retki su holivudski nastavci koji se čekaju sa uzbuđenjem, međutim, sudeći prema recenzijama „Tiho mesto 2“ bi mogao biti jedan od njih. Radnja se odvija u 2020. godini u kojoj je civilizacija spala na samo šačicu ljudi, a planetu su preuzeli vanzemaljci. Ta bića imaju ekstreman sluh pa čuju i najmanja šaputanja ili korake pa zbog toga svako ko se nalazi u njihovoj blizini mora biti izuzetno tih ukoliko želi da preživi. Gde god se nalazili i gde god to biće bilo, doći će za nekoliko sekundi.

Drugi nastavak filma „Tiho mesto“ donosi povratak glumice Emili Blant koja glumi Evelin, majku koja štiti svoju decu u post-apokaliptičnom svetu.

Džon Krasinski je reditelj i autor, a drugi nastavak filma „Tiho mesto“ donosi i nove likove Marfija i Đimona Handua. Marfijev lik je zloban i u jednom momentu on govori da „Preostali ljudi nisu vrsta koju vredi sačuvati“, prenosi Klix.

Prve projekcije drugog nastavka filma „Tiho mesto“ počeće u bioskopima u SAD-u i Velikoj Britaniji od 20. marta ove godine, a od 19. marta u Australiji.

Kakav će biti nastavak ovog horor filma ostaje nam da vidimo, do tada pogledajte trejler.

Continue Reading
Advertisement