Stigao trejler za najjeziviji film 2020! Da li ste spremni za…

Trejler za horor “Tiho mesto“ (“A Quiet Place 2“) je zvanično stigao tako da se i sami možete uveriti da li je reč o hororu kojeg nije preporučljivo gledati sam zbog scena koje će vam “naterati strah u kosti”.

Retki su holivudski nastavci koji se čekaju sa uzbuđenjem, međutim, sudeći prema recenzijama “Tiho mesto 2” bi mogao biti jedan od njih. Radnja se odvija u 2020. godini u kojoj je civilizacija spala na samo šačicu ljudi, a planetu su preuzeli vanzemaljci. Ta bića imaju ekstreman sluh pa čuju i najmanja šaputanja ili korake pa zbog toga svako ko se nalazi u njihovoj blizini mora biti izuzetno tih ukoliko želi da preživi. Gde god se nalazili i gde god to biće bilo, doći će za nekoliko sekundi.

Drugi nastavak filma “Tiho mesto” donosi povratak glumice Emili Blant koja glumi Evelin, majku koja štiti svoju decu u post-apokaliptičnom svetu.

Džon Krasinski je reditelj i autor, a drugi nastavak filma “Tiho mesto” donosi i nove likove Marfija i Đimona Handua. Marfijev lik je zloban i u jednom momentu on govori da “Preostali ljudi nisu vrsta koju vredi sačuvati”, prenosi Klix.

Prve projekcije drugog nastavka filma “Tiho mesto” počeće u bioskopima u SAD-u i Velikoj Britaniji od 20. marta ove godine, a od 19. marta u Australiji.

Kakav će biti nastavak ovog horor filma ostaje nam da vidimo, do tada pogledajte trejler.