Connect with us

FILM

EKSKLUZIVNE FOTKE glumačke postave novog DŽEJMS BONDA! Jedan je 007!

Published

on

Kako bi odao počast oproštajnom Bond filmu Daniela Craiga, američki EW magazin je okupio glumačku postavu novog 007 „No Time to Die“ filma – Léa Seydoux, Craig, Lashana Lynch i Rami Malek – za fotografisanje fatalne februarske naslovnice.

Malek glumi negativca Safina, a kako je veliki deo radnje filma i dalje pod velom tajne, poznato je samo da će malekov Safin dovući Bonda na Kubu i postaviti pred njega jedan od najvećih izazova u njegovoj karijeri.

Lashana Linch, zvezda kapetana Marvela, igra dvostruku agenticu Nomi. Teorije se vrte oko toga da li će upravo ona zameniti Craig-ovog 007, ali producenti filma upozoravaju fanove da ne donose ishitrene zaključke.

Lea Seidouk vratila se kao francuska psihološkinja Madeleine Svann. Na početku filma zatičemo je kako mirno živi na Jamajci uživajući u penziji, ali svi znamo da u svetu 007 ništa ne traje večno.

Krejgov učešće umalo je dovedeno u pitanje, budući da je tokom snimanja završio u bolnici nakon što je slomio nogu.

– Morao sam da se zapitam: Da li sam fizički sposoban za još jednog Bonda? Zato što taj telefonski poziv vašoj supruzi kada morate da joj kažete „slomio sam nogu“ nije nimalo prijatan – objašnjava svoja osećanja Danijel Krejg, dok je producentkinja filma bila nešto uverenija u njegove sposobnosti.

– Na kraju poslednjeg filma osećao je da je na neki način završio sa Bondom. Rekla sam mu: „Mislim da ima još prostora u priči o tvom Bondu“. Srećom, on se složio sa tim. – poručuje Barbara Brokoli.

Continue Reading
Advertisement