Connect with us

FILM

OPA! Snima se SLUGA 2?

Published

on

Posle velikog uspeha ruskog filma SLUGA. u kom glavnu ulogu razmaženog moskovskog bogataša igra naš Miloš Biković, a koji je oborio sve rekorde i sa zaradom od 3 milijarde rubalja iliti sa više od 40 miliona evra, postao ruski film sa najvećom zaradom svih vremena, sasvim logično pitanje koje se postavilo pred producente jeste – hoće li biti nastavka.

Iako se to već pokazalo kao pravilo sa ostalim ruskim blokbasterima INVAZIJA i LED čiji nastavci takođe nezaustavljivo grabe ka obaranju SLUGINOG rekorda i verovatno će ga, barem u slučaju filma LED 2 i prestići (a što nam govori u prilog dominaciji ruske kinematografije) sa Slugom, izgleda to neće biti slučaj.

https://www.youtube.com/watch?v=0cHvqJjZ5os

– Uvek se pojave takve spekulacije posle velikog uspeha nekog filma. Za sada, barem kada je reč o trenutnim planovima, nema konkretne odluke – poručuje režiser ovog filma Klim Šipenko, koji kaže da o drugom delu još nisu ni razmišljali.

– Teško je ponoviti uspeh hita. Mnoge filmadžije ponese ta euforija i polakome se se, ne preispitujući se da li su u stanju da ponude nešto jednako dobro ili bolje. I tu pogreše, i pokvare sliku čak i onoga što je bilo dobro u original. Za mene je SLUGA završena i zaokružena priča. Ne treba je dirati, niti nastavljati. Naravno, odluka o nastavku filma zavisi od procene producenata i želja publike. Za sada, nastavka neće biti – poručuje Šipenko, a dok krajnja odluka ne bude doneta, mi se radujemo novom filmu Miloša Bikovića HOTEL BEOGRAD čija je premijerna projekcija zakazana za 12. mart već rasprodata.

Continue Reading
Advertisement