Connect with us

NE PROPUSTITE

MART – MESEC PREMIJERA NA HBO KANALIMA!

Published

on

Možda baba mart i može da nas iznenadi snegom i ledom, ali treći mesec 2020. godine na HBO kanalima biće mesec vrelih premijera! Od dugo očekivanog ZAPADNOG SVETA, preko MOJE GENIJALNE PRIJATELJICE, do ISPRIČAJ MI PRIČU temperatura na HBO raste, ali to nije sve. Evo koje nas sjajne serije očekuju ovog proleća.

ZAPADNI SVET III (Westworld III)

Premijera 16. marta u 20.00 na HBO-u

Ponedeljkom nova epizoda u 20.00 na HBO-u

Premijera na HBO GO-u je 16. marta

Glume: Evan Rejčel Vud, Džefri Rajt, Ed Haris, Tesa Tompson, Tandi Njuton

Serija zasnovana na istoimenom filmu Majkla Krajtona iz 1973. godine predstavlja mračnu odiseju o razvoju veštačke svesti i evoluciji greha – istražujući svet u kom svaki ljudski apetit, koliko god plemenit ili izopačen bio, može biti zadovoljen. Pažljivo osmišljen i vešto dizajniran, Zapadni svet nudi posetiocima jedinstven i sveobuhvatan svet u kom imaju slobodu da postanu ono što su oduvek želeli. Bez pravila, bez zakona, bez osude. Život bez ograničenja.

MOJA GENIJALNA PRIJATELJICA II (My Brilliant Friend II)

Premijera 24. marta u 21.00 na HBO-u

Utorkom nova epizoda u 21.00 na HBO-u

Utorkom po dve nove epizode u HBO GO ponudi

Glume: Margerita Mazuko, Gaja Giraće

“Moja genijalna prijateljica” je priča o starijoj ženi, Eleni Greko, koja, nakon što njena najbolja prijateljica Lila nestane, počinje da piše priču o njihovom dugom prijateljstvu. Priča počinje na opasnim ulicama Napulja 1950-ih. Druga sezona će biti zasnovana na drugoj knjizi svetski popularne Napuljske tetralogije Elene Ferante – “Priča o novom prezimenu”. Počeće tačno tamo gde se prva sezona završila. Lila i Elena imaju 16 godina. Lila se tek udala, ali veruje da je izgubila svoj identitet nakon što je uzela muževljevo prezime. Elena nastavlja školovanje i spremna je da napusti grad kako bi pohađala Univerzitet u Pizi.

ZAVERA PROTIV AMERIKE (The Plot Against America)

Premijera 17. marta u 20.00 na HBO-u

Utorkom nova epizoda u 20.00 na HBO-u

Premijera na HBO GO-u je 17. marta

Glume: Vinona Rajder, Zoi Kazan, Morgan Spektor, Džon Turturo, Entoni Bojl

“Zavera protiv Amerike”, šestodelna serija zasnovana na popularnom, istoimenom romanu Filipa Rota, predstavlja alternativnu američku istoriju tokom Drugog svetskog rata, ispričanu iz ugla radničke jevrejske porodice iz Nju Džersija koja svedoči političkom usponu Čarlsa Lindberga, avijatičara, heroja i ksenofobičnog populiste, koji postaje predsednik i uvodi naciju u fašizam. Prva epizoda prati veče izbora 1940. godine, kada aktuelnog predsednika Frenklina Ruzvelta, najprofesionalnijeg političara koga demokratija može da iznedri, iznenada pobedi politički autsajder. Lindberg je stekao slavu 13 godina ranije, kada je sam preleteo Atlantik, i za mnoge Amerikance predstavlja jednog od najvećih heroja.

ŠALJIVDŽIJA II (Kidding II)

Premijera prve dve epizode 16. marta u 20.00 na HBO 3

Ponedeljkom po dve nove epizode u 20.00 na HBO 3

Ponedeljkom po dve nove epizode u HBO GO ponudi

Glume: Džim Keri, Frenk Langela, Ketrin Kiner, Džudi Grir, Kol Alen

Džim Keri glumi Džefa, odnosno g. Piklsa, legendu dečjih televizijskih emisija. Ali kad njegova porodica počne da pati, Džef shvata da ga nijedna bajka, basna ili lutka neće izvući iz te krize. Druga sezona se nastavlja tamo gde se završila prva, kad je omiljena emisija g. Pikls prvi put posle 30 godina skinuta s programa. Džef Pikls mora naći način da komunicira sa mnogobrojnim obožavaocima kojima je i dalje potreban. Stvara novi i kontroverzni način razgovora sa decom širom sveta i nailazi na netrpeljivost prvi put u svojoj karijeri. Dok Džef krstari najkomplikovanijim sivim moralnim zonama svog života, on otkriva novu stranu sebe u ovoj sezoni punoj muzike, magije, lutaka i zanosa.

NULA NULA NULA (ZeroZeroZero)

Premijera 27. marta u 20.00 na HBO-u

Petkom nova epizoda u 20.00 na HBO-u

Petkom po dve nove epizode u HBO GO ponudi

Glume: Gabrijel Birn, Andrea Rizerborou, Dejn Dehan, Đuzepe De Domeniko, Harold Tores

Serija “Nula nula nula” razotkriva mračne misterije sveta trgovine kokainom, od njegove proizvodnje do finalne isporuke na mestima gde se konzumira. Ovo je detaljan put kroz složeni sistem ispunjen nasiljem, brutalnošću, ali i različitim tehnikalijama, veštinama i maštom. Od džungle do nebodera, od Meksika do Pariza, preko ekvatorijalne Afrike, Magreba, Kalabrije i sveta prepunog kriminalaca i biznismena, očajnih ljudi i milionera, povezanih nevidljivom i magičnom niti kokaina. U ovom nemilosrdnom ratu za uticaj, od sitnih lokalnih dilera do šefa najmoćnije kriminalne organizacije, svi učesnici moraju da se bore i izlažu svoje živote opasnosti.

ČUDOTVORCI: MRAČNO DOBA (Miracle Workers: Dark Ages)

Premijera 13. marta u 21.30 na HBO 3

Petkom nova epizoda u 21.30 na HBO 3

Sredom nova epizoda u HBO GO ponudi

Glume: Danijel Redklif, Stiv Bušemi, Džeraldin Višvantan, Karan Soni, Džon Bas, Loli Adefop

Serija “Čudotvorci: Mračno doba” prati grupu srednjovekovnih seljana koji pokušavaju da ostanu pozitivni u vreme ektremne nejednakosti prihoda, lošeg zdravstva i sveopšteg neznanja. U ovom serijalu od deset epizoda imaćete prilike da vidite Danijela Redklifa, Stiva Bušemija, Džeraldin Višvanatan, Karan Soni, Džona Basa i Loli Adefop koji se pojavljuju u novim ulogama i suočavaju sa novim izazovima.

ISPRIČAJ MI PRIČU II (Tell Me A Story II)

Premijera 22. marta u 21.00 na HBO 3

Nedeljom nova epizoda u 21.00 na HBO 3

Sve sezone dostupne na HBO GO-u

Glume: Pol Vesli, Keri-En Mos, Odet Anabl, Eka Darvil, Met Lorija

Kevin Vilijams je tvorac serije “Ispričaj mi priču” koja koristi motive najpoznatijih svetskih bajki i pretvara ih u mračan i neobičan psihološki triler. Istražujući nove bajke i njihove likove, u deset epizoda druge sezone imaćete prilike da vidite priče o tri čuvene princeze – Lepoticu i zver, Uspavanu lepoticu i Pepeljugu – prikazane na način koji dosad niste videli. Upoznaćete porodicu Pruit i pratićete njihove ljubavi, gubitke, romanse i užase u čuvenom Gradu muzike – Nešvilu, u Tenesiju. 

Continue Reading
Advertisement