Connect with us

TV

SLATKE MUKE i IGRA SUDBINE – 3. marta u 19.30 i 21.00!

Published

on

I u utorak 3. marta uživamo u novim epizodama sjajnih domaćih serija SLATKE MUKE i IGRA SUDBINE. A evo i šta nas očekuje…

Slatke muke – utorak, 03.03. u 19.30

Popularni glumac i komičar Andrija Milošević tumači istoimenog, alizmišljenog

glavnog protagonistu što ovaj sitkom o porodičnom čoveku čini još komičnijim.

Fiktivni Andrija Milošević je TV zvezda, poznati komičar, privatno manipulativan i nestrpljiv, infantilan i često arogantan, ali sa skrivenim, mekim srcem u grudima.

Andrija je i običan, porodičan čovek, koji se bori sa svakodnevnim problemima i izazovima. Baš kao i svi mi – od zahtevne majke, preko nesnađenih prijatelja i dece koju brinu školske brige, pa sve do nasilnih sugrađana i grešaka u sistemu.

Uslovljen svojim tvrdoglavim karakterom, Andrija upada u čudne, smešne situacije. I, uvek pokušava da istera neku svoju pravdu, da stvari dokaže, da ih ispravi.

Igra sudbine – utorak, 03.03. u 21.00

Debeljka zaustavlja policija, a Zvonimir preti Matiji da će biti mrtav ako ima doušnika u firmi. Ada traži od Vukašina da joj dovede Milu nakon što Luka ode na posao, a onda počinje da se žali Višnji da se njena drugarica Dijana, inače modna kreatorka, obrušila na Ivana kao orlušina. Matija ubacuje drogu Luki u piće…

Continue Reading
Advertisement