Connect with us

Top Story

MTS, Supernova i SBB otključavaju kanale za sve korisnike – TV rat protiv KORONE!

Published

on

U situaciji kada se naš život u velikoj meri menja i kada je ceo svet suočen sa pandemijom virusa Korona, sve više vremena provodimo u svom domu kako bismo zaštitili sebe i svoju porodicu. Imajući uvek na umu dobrobit građana najveći kablovski operateri odlučili su da otključaju svoju TV ponudu i doprinesu borbi protiv korone

MTS uvek uz korisnike – otključao TV kanale za vas!

Mts je odlučio da, na svoj način, doprinese da građani što ugodnije provode vreme sa svojim najmilijima. Zato je mts otključao veliki broj dodatnih kanala u periodu od 13. marta do 4. maja i na taj način omogućio korisnicima da vreme provedeno kod kuće uz male ekrane, bude ispunjeno dobrim TV sadržajima.

Brojni dodatni paketi biće otvoreni za sve mts TV i m:SAT TV korisnike, dok su odabrani katalozi iz mts video kluba sada dostupni za gledanje bez naknade. Otključavanje kanala ne uključuje pakete HBO, Cinemax i Zadruga.

Svim svojim korisnicima mts želi dobro raspoloženje i da opušteno sa svojim porodicama uživaju u bogatoj ponudi mts TV-a i m:SAT TV.

Otključani svi kanali za sve korisnike – SUPERNOVA JE UVEK SA VAMA I MISLI NA VAS!

Niko od nas nije planirao situaciju koja je nastala sa širenjem Korona virusa, međutim i u takvim vremenima ipak ima nešto dobro. Kako ćemo ovih dana sasvim neplanirano više vremena provoditi u našim domovima, zajedno sa našim bližnjima, dobro staro mesto okupljanja biće upravo ispred naših TV uređaja. Supernova je upravo zato rešila da obraduje sve svoje korisnike i do kraja aprila omogući im praćenje svih televizijskih kanala iz svoje ponude. Ovim gestom želimo da obradujemo građane širom Srbije i na taj način skrenemo im misli sa krizne situacije koja nas je sve poprilično zabrinula.

Ovo je takođe idealan trenutak da se zajedno sa porodicom i prijateljima podsetite nekog dobrog filma ili serije, a Supernova će i to omogućiti otključavanjem usluge Video klub.

Supernova kao i uvek misli na svoje korisnike i sada im omogućava da vreme kod kuće provedu uz kvalitetan televizijski sadržaj. Sve što je potrebno jeste da se udobno smestite u vaše fotelje i samo kliknete daljinskim upravljačem.

Usled pandemije koronavirusa, u SBB-u su odlučili da otključaju dodatne kanale svojim korisnicima.

„Mnogi ljudi će više vremena provoditi sa porodicom, često ispred televizora. Zato je SBB, kao kompanija koja istinski brine o sugrađanima i u želji da bar malo olakša trenutak u kom smo svi zajedno, rešio da do 4. maja otključa dodatne kanale i svojim korisnicima omogući najrazličitije sadržaje“, saopšteno je iz SBB-a.

Pored toga, kako se navodi u saopštenju, SBB otključava iVideo klub, gde će biti dostupni svi katalozi, za koje je, kao i za kanale, mogla biti obezbeđena saglasnost za otvaranje.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement