Connect with us

TV

Negan donosi pravi ZEMLJOTRES u večerašnju epizodu OKRUŽEN MRTVIMA! Posle OVOGA više ništa neće biti ISTO (SPOJLERI)

Published

on

Epizoda serije „Okružen mrtvima“ koja nas večeras očekuje na FOX kanalu od 22.00 biće jedna od onih koje će promeniti tok serije. Unapred najavljujemo bombardovanje spojlerima i to već u sledećem pasusu, zato ako smatrate da ovo nije mesto za vas – preskočite!

Naime, fanovi popularnog serijala dugo su čekali na ovako nešto. Oni koji znaju o čemu je reč neće se mnogo iznenaditi, ali za ostale, Neganov potez koji je sve ostavio bez teksta u epizodi koja je sinoć prikazana u SAD, a večeras sledi kod nas, verujemo – oduzeže dah. I tako je, mnogi već pogašaju. Epizodu koja je pred nama pamtićemo po tome što Negan ubija Alfu. Jer, hej – neko je toj Šaptačici morao da presudi. A ko drugi, nego najomiljeniji bad boy – Negan.

Pročitajte još GODINA TESLE – Snimaju se čak 4 filma o slavnom SRBINU! Jedan NIKOLA TESLA biće i MILOŠ BIKOVIĆ

Istina, otkako se Alfa sa svojim kožnim sektašima pojavila u seriji mnogima je počela da igra po nervima i samo je bilo pitanje – ko će od ekipe „roknuti kretena“. Naravno, izbor je bio veliki od Kerol do Derila, sa mnoštvom manje bitnih likova u sredini, ali AMC je rešio da se drži plana i stripa, i da taj slatki delišes podari onome ko je to učinio i u originalu – Neganu. I to baš kada se činilo da će se on pridružiti Šaptačima. A sada mali flešbek…

Za one koji se sećaju Neganovog bekstva iz zatvora nije nepoznato da Negan to bekstvo nije izveo sam. Sasvim logično, veoma je verovatno da je upravo Kerol pustila Negana i postigla dogovor sa njim da ubije Alfu.

Pročitajte još Korona pobedila HOLIVUD! Sva snimanja OBUSTAVLJENA, šteta 20 MILIJARDI DOLARA! I raste…

Da li je Negan Kerolin plaćenik i koja je njegova sudbina u nastavku serije?

Negan se već neko vreme nalazi na putu transformacije iz okorelog negativca u dobricu. Poslednji potez sigurno će mu među ljubiteljima vodeće ekipe doneti mnogo fanova i proširiti njegov tabor, ali hoće li to biti dovoljno da Negan postane naš novi Rik Grajms? Nama se čini da bi se to moglo dogoditi. Šta vi mislite o tome?

https://www.youtube.com/watch?v=HKNG3r-ruVo&feature=emb_title

Advertisement