Connect with us

Naša Preporuka

NEĆETE VEROVATI (PRVA, 19.00)

Published

on

Mira Resimić ima 12 godina, njen brat Đorđe tek je uzeo 15. leto, a već su postali narodni junaci o kojima pričaju meštani snežne planine. Naime, oni su protekle zime svakog dana po snežnoj vejavici na svojim konjima dostavljali hranu i lekove bespomoćnim starcima na planinskim vrletima.

Dragan Gajić odavno je u penziji. Bio je omiljeni učitelj, i jedan od gorana koji su pošumljavali planinske goleti Suvobora. Upravo tu je kao nagradu dobio 100 sadnica smrče, i bio je to početak jedne velike ljubavi prema biljkama što se da videti i u njegovom rasadniku na pola puta od Ljiga prema Lazarevcu. Upravo tu nalazi se blizu 1.000 biljnih vrsta a odatle su i ponikli brojni rajski vrtovi i drvoredi širom Balkana. I jedino tu će te naći sadnice šarenog duda koji je vekovima unazad krasio domaćinske avlije.

Posle svakog ručka potrebna vam je čačkalica. Ali, možda niste znali da je Ranimir Milisavljević čovek koji je prvi u bivšoj Jugoslaviji konstruisao mašinu za pakovanje čačkalica i to svake pojedinačno.

Inače, emisija “Nećete verovati” prošle godine plasirala se među deset najgledanijih formata na svim nacionalnim televizijama.

Foto Prva

Continue Reading
Advertisement