Connect with us

Naša Preporuka

KVADRATURA KRUGA: LJUBAV U DOBA KORONE (RTS 1, 18.30)

Published

on

Marija Kolašinac i Stefan Morović su se upoznali na Ekonomskom fakultetu na kome još studiraju. Tu se i rodila njihova ljubav, koja je krunisana brakom koji su započeli u jednoj sobi u Studentskom gradu u Beogradu.

– Život smo započeli u ovih 10 kvadrata i to nam je dovoljno za normalan život dok smo još studenti – kaže Stefan, dok Marija dodaje da im, preko onog što trenutno imaju, ništa ne fali jer su dovoljni jedno drugom.

Od većine svojih vršnjaka Marija i Stefan se ne razlikuju samo po tome što su se venčali kao studenti u 21. godini, već i po svom odnosu prema životu, ljudima, novcu, životnim vrednostima i radu, jer i jedno i drugo rade i studiraju kako bi bar donekle rasteretili svoje roditelje.

PROČITAJTE JOŠ: Dijana Požarskaja, zvezda filma HOTEL BEOGRAD – Miloš Biković je SRPSKI SUPERMEN!

– Oboje smo odrastali u porodicama sa više dece i vaspitavani na tradicionalnim, porodičnim vrednostima što nam je bio čvrst temelj i putokaz kroz život – govori Marija, dok Stefan naglašava da ga je otac učio da kroz život uvek ide uzdignute glave, da nije svaki uspeh častan, da razmišlja kritički i da nikada ne bude deo “čopora”.

U novom izdanju “Kvadrature kruga” njih dvoje govore o prednostima ulaska u brak u njihovim godinama, o reakcijama njihovih vršnjaka na tu odluku da se venčaju pre završetka studija, o planovima za budućnosti, o ljubavi u doba korone, egoizma, hedonizma i komformizma koji su sve prisutniji kod njihovih vršnjaka.

Foto RTS

Advertisement