Naslovna NE PROPUSTITE Večeras u seriji PREŽIVETI BEOGRAD - Vreme je za SUOČAVANJE SA GREŠKAMA!

Večeras u seriji PREŽIVETI BEOGRAD – Vreme je za SUOČAVANJE SA GREŠKAMA!

Nova 24. epizoda serije “Preživeti Beograd” je na programu TV Pink i ove subote od 21 čas. Naši junaci suočiće se sa posledicama svojih nepromišljenih odluka, a neki će pokušati da se iskupe za svoje greške.

Žurka koju su Ružica i Koki organizovali, neslavno se završila. Ekipa nije slušala Jablana, zbog čega su komšije morale da reagiju. Policija je odvela Džonija, a Jablanu napisala kaznu, dok se ostatak društva razbežao.

– Nemojte molim vas da ga privodite, nema razloga! Evo, hajde da popijemo nešto – predložila je Marina, ali bezuspešno.

Jutro donosi haos u stanu i nenajavljenog gosta na vratima – jer od tetka Živane se ništa ne može sakriti. Pokušavajući da izgladi sitaciju, Sonja će preuzeti krivicu na sebe. Zauzvrat, moraće da tetka Živani učini uslugu.

– Evo, ako ja ikako mogu da se odužim… – počela je Sonja, al ju je Živana prekinula:

– Možeš. Znaš li ti nekog ko bi mogao da me trenira?

Zbunjena Živaninim zahtevom, Sonji prvo na pamet pada Marina, ali je odbija I predlaže da novi Živanin lični trener bude Ružica.

Mama Borka dolazi u posetu Gagiju i Danijeli, na Danijelino veliko oduševljenje jer joj seoska atmosfera joj nikako ne prija.

Miladin smišlja kako da izgladi situaciju na više frontova – pokušava da se približi Saši i nadoknadi mu sve što je propustio, a istovremeno se trudi da probudi ponovo emocije između njega Stamene. Za godišnjicu braka organizuje romantičnu večeru, što će Stamenu oduševiti.

Nevena odlazi na konsultacije kod Siniše, pokušavajući da deluje krajnje službeno. Ipak, jedna njegova reč biće dovoljna da je izbaci iz takta.

Ne propustite novu uzbudljivu epizodu serije koja je osvojila sve generacije, “Preživeti Beograd”, u subotu 21. marta od 21 čas na TV Pink!

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT serija ISPRIČAJ MI PRIČU od 31. maja na RTS 1 – nedeljom u 23.00!

Zanimljiva i neobična serija “Pričaj mi priču” (Tell Me A Story, 2018) stiže na Prvi program RTS-a. Ovaj uzbudljivi...

VIASAT HISTORY od 1. juna PONEDELJKOM U 20.05, vodi nas u novi ciklus MISTERIJA U MUZEJU!

Spremite se za novu 12. sezonu serijala "Misterije u muzeju" u koje nas od 1. juna premijerno vodi kanal Viasat History, ponedeljkom...

Kako da postanete producent – NAJVAŽNIJI ČOVEK SVAKOG UMETNIČKOG PROJEKTA

Želite da napravite karijeru u umetnosti, ali da ne budete samo jedna od karika na tom putu, nego da budete svestrani i...

Besa 5. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.50): Uroš dobija NOVI ZADATAK!

Dejvid Bej stiže u Beograd u hotel u kome će sačekati svoj let za London. Pročitaj još Otkrivamo SVE...

IGRA SUDBINE 82. epizoda – utorak, 26. maj (Prva, 21.00): Ada odlučuje da raskrinka IVANA! Da li je ON ubio LUKINU majku?

Pošto čuje od Luke da je Ivan ubio njegovu majku i da je to razlog mržnje prema ocu, Ada odlučuje da otvori...