Connect with us

Preporuke

Emisija dana: Ami G Show (Pink, 22.30)

Published

on

Ovonedeljno izdanje emisije „Ami G Show” biće potpuno drugačije, jer će vaša omiljena lejt najt emisija biti posvećena povratku pevačice Ane Nikolić. Nakon turbulentnog perioda, Ana se vratila na scenu novim albumom „Klinika”, a sa Ognjenom će u utorak od 22.30 razgovarati o svemu što vas zanima.

Nakon prođaja, ali i razvoda od Stefana Đurića Raste, Ana se našla u veoma teškom periodu. U toku trudnoće i posle rođenja ćerke Tare, pevačica je dobila višak kilograma, sa čime se borila duži vremenski period. Ana je od tada započela višegodišnju medijsku pauzu, koju je na kratko prekinula gostovanjem u „Premijera – Vikend specijalu” u junu prošle godine. Tada je otvoreno razgovarala o svojoj borbi sa viškom kilograma, majčinstvu, ali i zbog čega je došlo do razvoda od popularnog repera.

PRVO TELEVIZIJSKO POJAVLJIVANJE NAKON MEDIJSKE PAUZE: Ana Nikolić ekskluzivno ovog utorka u emisiji „Ami G Show”!

Sada, četiri godine nakon objavljivanja albuma „Labilna”, Ana Nikolić je odlučila da se vrati na muzičku scenu. Kada je najavila da izlazi novi album „Klinika”, Ana je zaintrigirala javnost, ali i oduševila njene brojne fanove, koji su s nestrpljenjem iščekivali nešto novo od pevačice. Ana je drastično smršala, te je sa novim pesmama predstavila i novi izgleda – Anu na kakvu su svi navikli još otkako se pojavila na muzičkoj sceni.

Ovog utorka u emisiji „Ami G Show”, Ana će potpuno iskreno govoriti o teškom životnom periodu koji je iza nje – o veliki padovima i usponima koje je doživela, i kako je sa tim uspela da se izbori.

– I ja sam bila na dnu, u svakom smislu te reči, i psihički i fizički, mentalno – rekla je Ana kod Ognjena.

Bez zadrške, Ana će govoriti i o privatnom životu. Otkako se vratila na estradu, mediji su počeli da pišu kako Rasta pokušava da je osvoji ponovo, a pevačica će ispričati šta je od toga istina i u kakvom je sada odnosu sa bivšim suprugom. Takođe, mediji su pisali i da Ana ima novog dečka, biznismena iz Crne Gore, a koliko istine ima tome i da li joj je on zaista bio motivacija da smrša, popularna pevaica otkriva upravo u emisji „Ami G Show“.

Osim i ljubavnom životu, Ana će govoriti i o svakako najvrednijoj stvari u životu – ćerki Tari. U protekle dve godine, život je potpuno posvetila njoj, a o tome čemu ju je sve majčinstvo naučilo, saznaćete u emisiji „Ami G Show“.

Očekuje vas i premijera njene nove pesme „Ti si kriv“, a kako će se snaći u igricama koje je Ognjen spremio za nju, saznaćete u novom izdanju emisije „Ami G Show“ u utorak 24. marta od 22.30 na TV Pink!

Foto Pink

Continue Reading
Advertisement