I zvezda nove RUBI, glumica Kamila Sodi obolela od KORONE. Zarazila se od ćerke…

Zvezda latinoameričkih telenovela, glumica Kamila Sodi podelila je sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama tužne vesti. Kako je junakinja nove verzije serije Rubi potvrdila, ona i njena devetogodišnja ćerka pozitivne su na Korona virus.

Prvo se, kako je to objasnila glumica, zarazila njena ćerka, da bi veoma brzo simptome počela da pokazuje i ona.

– Imam sve, ali apsolutno sve simptome. Takođe, ono što se ne pominje često, kada se razbolite, osim suvog grla i povišene temperature imate i velikih stomačnih problema. Stalno imate gasove i usta su vam potpuno suva – podelila je a više od dva miliona pratilaca na Instagramu Kamila, i pozvala ljude da ne paniče i ne odlaze na testiranje pre nego što im zdravstveno stanje ne postane alarmantno.

– Lečite se kod kuće, u potpunoj izolaciji dok god vam se ne pokažu problemi sa disanjem. Nemojte odmah odlaziti na testiranje, jer testova nema dovoljno. Dopustite onima čije je stanje zaista loše da imaju šansu za život – apelovala je Sodijeva i otkrila da su joj u borbi sa korona virusom pomogli lagani treninzi.

– U početku je bilo veoma naporno, ali redovni treninzi povratili su mi snagu i što je najvažnije samopuzdanje. Zdrav duh najbolji je lek u borbi protiv virusa – zaključila je ona.

Foto Promo