Connect with us

SAPUNICE

Serija DETE – sadržaj epizoda 26. april – 28. april! Ali Kemal Hasanu sprema OPASNU KLOPKU!

Published

on

Hasanov život zavisi od odluke koju će doneti Ali Kemal. Ali Kemal ne ostavlja svog brata na milost i nemilost sudbini. U poslednjem trenutku nosi ga do kuće u planini. Kada Hasan posle nekog vremena konačno dođe sebi dolazi do velikog razračunavanja među braćom. Asije pokušava da posreduje među njima kako bi smirila situaciju, ali to joj ne polazi za rukom. Obojica su donela svoju odluku u pogledu Efea, i to niko i ništa ne može promeniti.

Pročitaj još Scenarista Đorđe Milosavljević otkriva KO su ŠVINDLERI! Od 25. aprila na RTS1 stižu – Džeparoši tuđe sreće!

Ferhata i Kadira još više razbesni činjenica da Hasan uprkos tome što je ranjen tek tako može ušetati u vilu i potražiti Efea. Zbog toga je njihovo poverenje u Hasana još više poljuljano. Kada Hasan uzme Zejnep pod svoju zaštitu ova situacija postaje još zategnutija.

Pročitaj još Miloš Biković, zvezda serije JUŽNI VETAR za ruski ESQUIRE otkriva šta je kupio OD PRVOG HONORARA! (FOTO)

Hasanu se osveta u vidu crnog oblaka nadvija nad glavom, a on ništa ne sluti dok odlazi kod sina na rođendan. U poslednjem trenutku Ali Kemal menja lokaciju na kojoj će se održati rođendan što Hasanu niko ne javlja. Srećom on uspeva da shvati kakvu je zvrčku izveo Ali Kemal i uz pomoć Zejnep ipak stiže na rođendan. Tu, međutim, on ne uspeva da obuzda svoj bes, uništavajući tako Efeovo slavlje. Situaciju dodatno kvari informacija da je Murat kidnapovan. Hasan sada mora da donese životno važnu odluku – hoće li spasti brata Murata ili Kadira i Ferhata koje doživljava kao najbližu porodicu.

Foto Pink

Advertisement