Connect with us

TV

Ekipa kultne serije DADILJA ponovo NA OKUPU! A evo i zbog čega…

Published

on

Otkačena Dadilja Freni Fajn koju su obožavale generacije gledalaca tokom devedesetih godina prošlog veka, u pratnji uštogljenog bogataša Maksvela Šefilda i ostatka ekipe, iznenadiće brojne ljubitelje popularne serije 6. aprila. Mada su, nakon najave o iznenađenju koju je pre nekoliko dana na Tviteru ostavila autorka i glavna zvezda serijala Fren Drešer, mnogi pomislili da je u pripremi šesta sezona čuvene komedije, sada je, međutim, sve mnogo jasnije.

Za nekoliko dana, glumačka postava Dadilje ujediniće se ne da bi nas obradovala novim epizodama, već radi zajedničkog online čitanja pilot epizode. Ovo je, takođe, dovoljan razlog publici za radovanje, budući da njihove voljene junake nisu imali prilike da vide na okupu gotovo dve decenije.

– U teška vremena smeh je uvek najbolji lek. Zato sam predložila Pitu (Piteru Marku Džekobsonu) kao koautoru da se u ime dobrih starih vremena okupimo svi još jednom i u online čitanju scenarija pilot epizode unesemo malo smeha i pozitivne energije u domove ljudi, sada kad su mahom zatvoreni među njihovim zidovima. Biće to jedinstveno Pandemijsko strimingovanje specijalno za sve naše drage gledaoce – poručila je Drešerova, koja trenutno glumi u komediji „U dugovima“.

Striming je zakazan za ponedeljka 6. april od 8.00 na zvaničnom Sony Pictures YouTube kanalu.

Foto IMDB

Advertisement