Naslovna TV Marija BERGAM - Posle vatrenih scena u SENKAMA snima ZMAJEVE! Australijski...

Marija BERGAM – Posle vatrenih scena u SENKAMA snima ZMAJEVE! Australijski triler na beogradskoj kaldrmi

Mada su Senke nad Balkanom bez mnogo sumnje obeležile domaću TV industriju i serijski progam u poslednjih nekoliko godina, može se reći da je glumica Marija Bergam svojim talentom, lepotom i mističnom harizmom obeležila Senke.

Njena Maja Davidović jedan je o TV likova koji već godinama privlači pažnju publike, a vrele scene sa koleginicom Leonom Parminski domaću javnost dovele su do tačke ključanja. Kako su obe glumice priznale nakon scena u kojima su se među njihovim junakinjama rasplamsale strasti – uživale su u razbijanju predrasuda.

Senke su, između ostalog, poznate i po tome što imaju eksplicitnije ljubavne scene, ali sam imala poverenje u Dragana. Sve smo unapred dogovorili, pa sam otprilike znala šta nas očekuje. Projekat i ulogu gledam u celini, a ta specifična scena po mom mišljenju je benigna i lepo smišljena, ocenila je Leona Parminski, dok je Marija istakla da je pri snimanju provokativnih scena presudno kako će se kolega ili koleginica pokazati kao partner.

Maja Davidović i Marija Oršić u ljubavnom zanosu

– Ako pored sebe imate profesionalca koji do kraja ulazi u odnos, koji ne solira, već vam nudi puno od sebe, onda ćete s tom osobom uspešno i lako snimiti svaku, pa i scenu seksa – zaključila je glumica koja trenutno sa filmom „Zmajevi“ australijskog režisera Alistaira Njutona Brauna sa domaćeg terena priprema put ka svetskoj sceni.

Psihološki triler, čija nas premijera očekuje u decembru ove godine, prati detektiva koji dolazi u Istočnu Evropu tragajući za čovekom za kog ceo svet veruje da je odavno mrtav. Film se snima u Beogradu, a Mariji Bergam, kojoj je pripala rola Mire Vučković (još se ne znaju detalji o likovima), društvo će uz domaću glumačku postavu (Jelena Stupljanin, Ana Sofrenović, Slobodan i Hana Beštić, Zoran Pajić, Žarko Stepanov…) društvo praviti i lepuškasti australijski glumac Nathan Sapsford, poznat po ulozi u popularnom postapokaliptičnom serijalu The Last Ship.

View this post on Instagram

@marc_windon_dp @aenbrown #herebedragons

A post shared by Marija Bergam Official Page (@marijabergamofficial) on

Osim angažmana u filmu “Zmajevi”, Marija vredno radi i na seriji “12 reči” koju kao produkcijska kuća potpisuje Telekom Srbija, a biće emitovana na Superstar TV!

Foto Magazin VENČANJA, Instagram

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...