Connect with us

Preporuke

Film dana – subota, 18. april: EKIPA (PRVA, 20.00)

Published

on

Država/Godina: Srbija, 2019; Trajanje: 96 minuta; Žanr: krimi-komedija; Režija: Marko Sopić; Glume: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Ljubomir Bandović, Ivana Dudić

Sa više od 100.000 gledalaca, komedija “Ekipa” je jedan od najgledanijih domaćih filmova u 2019. godini, a svoju TV premijeru doživeće ove subote od 20 časova na Prvoj.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Timotijević (Južni vetar): ZLO SE ZLIM VRAĆA! Evo KO je STVARNO ubio STUPARA!

“Ekipa” je potpuno autentičan i jedini film koji je ikada sniman na pravom fudbalskom derbiju. Ovo nije samo priča o Zvezdi i Partizanu, već i o onome što se dešava u mračnim tunelima srpskog fudbala, gde se provlače razni sumnjivi tipovi.

PROČITAJTE JOŠ: Hana Selimović otkriva sve pikanterije o seriji TAJKUN: Zbog samo JEDNE STVARI sam pristala da glumim JOVANU NESTOROVIĆ!

“Ekipa” je krimi-komedija za sve generacije, priča natopljena sjajnim humorom koja govori o ljubavi, ali je ujedno i prvi film koji prikazuje srpski fudbal i rivalitet između dva najveća kluba – Partizana i Crvene zvezde. Radnja prati Zdravka (Rade Ćosić), fudbalsku zvezdu Partizana, koji nakon derbija saznaje da se njegov brat Klupa (Andrija Milošević), kladio da on neće dati gol. Desilo se suprotno i on postaje dužnik kriminalcu Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše profesionalni ugovor sa Zdravkom. On još jednom odbija saradnju pa dobijaju rok od 3 dana da vrate pare… problemi počinju. Usput nailaze na fatalnu Italijanku (Ivana Dudić), ženu svačijeg života, ali i na novi sukob sa još jednim ozbiljnim prevarantom, Dekijem BMW-om (Miloš Timotijević).

Foto Promo

Advertisement