Connect with us

TV

KORONA zaustavila KALJAVE GUME, ali je zato stigao prvi trejler za NOVU DOMAĆU SERIJU!

Published

on

Pandemija koronavirusa prekinula je snimanje TV serije “Kaljave gume”, koju za RTS radi izvršna produkcija Easy E Films, prema scenariju Mie Ćertić, u režiji Miodraga Ćertića.

Prva klapa serije pala je 18. februara i nepunih mesec dana kasnije ekipa se razišla, čekajući da se kamere ponovo uključe, kada se za to uslovi budu stvorili.

Radnja romantične komedije od 10 epizoda smeštena je u Kaliforniju i govori o vremešnoj ženi kojoj umire muž i ona odlazi kod sina u Ameriku, gde na neki način počinje novi život, upoznavši farmera iz “neke američke nedođije”.

Glavnu junakinju Vesnu, tumači prvakinja Ateljea 212  Gorica Popović, a njenog udvarača, američki glumac Kris Malki. Uz njih, igraju i Miodrag Krstović, Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Jovana Gavrilović, Goran Sultanović, Olga Odanović, Branka Šelić… Vesninu komšinicu u Kaliforniji igra  američka glumica Aida Turturo, poznata iz čuvene serije “Porodica Soprano”.

Autorsku ekipu većim delom čini domaća ekipa, ali neminovno i deo iz Sjedinjenih Američkih Država.

Pored dvoje glumaca, direktora fotografije Poljaka Marčina Banasiaka, angažovan je i scenografski tim koji je u beogradskom studiju na Dorćolu postavio kalifornijske enterijere. Nakon Srbije, deo ekipe putuje u Kaliforniju, gde će nastaviti snimanje serije čije emitovanje je planirano sledeće godine na RTS-u. Do tada, pogledajte prvi trejler Kaljavih guma.

Trejler za seriju „Kaljave gume“

Kris Malki, našoj publici je najpoznatiji kao Henk iz kultne serije “Tvin Piks”. Osim ove serije Dejvida Linča, važnije uloge ostvario je u filmovima “Kapetan Filips” I “Goti”, serijama “Carstvo poroka”, “Any day now”. U svojoj filmografiji ima više od 250 filmskih I TV uloga.

Foto Printskrin

Advertisement