Connect with us

TV

Uz Sašu Matića i Toxic TV sinoć bilo 2 miliona gledalaca! Oboreni svi rekordi gledanosti!

Published

on

Koncert Saše Matića održan na najveći hrišćanski praznik Uskrs na Kalemegdanu najgledaniji je program u dijaspori. Prethodnog ponedeljka, spektakl koji je svim građanima Srbije i sveta priredio Aca Lukas i tako započeo seriju prelepih dogadjaja koji uveseljavaju naš narod širom sveta sinoć je nastavljen uz Sašu. 


Gledaoci su izabrali i da za Uskrs uživaju uz Toxic TV. Koncert Saše Matića najgledaniji je program u dijaspori sa ukupnim udelom od 17. 26% u ukupnoj gledanosti. 
Nastup jednog od najpopularnijih srpskih pevača putem televizije Toxic pratilo je oko dva miliona ljudi.

Izvod iz statistike za 19. april 2020.

Nakon koncerta poruku našim građanima širom sveta, poslao je i Saša Matić:

– Ovo je bio poseban momenat, momenat kada treba da pokažemo najveću solidarnost svi u svetu, kao i veliku podršku za sve koji nas štite od opakog virusa, pre svega mislim na medicinske sestre, lekare, farmaceute, policiju, vojsku. Pevao sam za njih. Pevao sam za heroje! “ rekao je Saša Matić posle koncerta koji je održao na Kalemegdanu i dodao: 

– Ako mogu tako da kažem, u ovom teškom momentu, drago mi je da je publika baš tražila mene i moje pesme za ovaj najveći naš praznik Uskrs i nadam se da su uživali u svojim domovima širom sveta. Kalemegdan je jedan od najlepših delova Beograda, mesto gde se rađaju nove ljubavi, radost, stvaraju novi životni vidici. Pevao sam ispred Pobednika, simbola Beograda i siguran sam da ćemo iz svega ovoga izaći kao pobednici, još malo strpljenja i biće tako – istakao je popularni pevač.

Iza najmlađeg ali i najpopularnijeg muzičkog kanala na Balkanu, Toxic TV-a ponovo su ostali emiteri sa nacionalnom frekvencijom. 

Nastavite da uživate u najboljoj muzici samo na Toxic TV-u.

Foto Statistika



Advertisement