Connect with us

TV

Serija TAJKUN online – gledaj UŽIVO! TAJKUN 6. epizoda (20. april, na RTS 1 od 20.15) – Vladan konačno otkriva KO MU SMEŠTA IGRU!

Published

on

Serija Tajkun čiju 6. epizodu pratimo u ponedeljak 20. aprila na RTS 1 od 20.15, lagano zahuktava radnju. Na kraju prošle epizode Vladana Simonovića (Dragan Bjelogrlić) ostavili smo u trenutku kada konačno padne šaka policiji. Tajkun je uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo. Ali – da li je?

Pročitaj Da li je CAR UMRO? Miloš Biković odgovara na najvažnije pitanje finala serije JUŽNI VETAR! Šta vi mislite?

GLEDAJ TAJKUNA ONLINE

U slučaju da ste propustili dosadašnje epizode serije TAJKUN uvek ih lako možete pogledati na striming platformi RTS Planeta uz jednostavno registrovanje (postupak registrovanja pogledajte OVDE), nakon čega su vam dostupne sve do sada emitovane epizode serije TAJKUN, kao i aktuelna šesta epizoda za gledanje UŽIVO.

Vladan Simonović sumnjiči se da je ubio svog bivšeg saradnika Borislava Kerkeza. Naravno, oni koji su radnju prethodnih epizoda gledali sa ove strane malog ekrana dobro znaju da je sa druge strane nišana bio isti onaj čovek koji je pucao u Ilića i njegove telohranitelje.

Pročitaj još Tri velike FOX LIFE PREMIJERE (ponedeljak, 20. april) – Dve devojke bez love, Hotel GRAND i DINASTIJA!

U poslednjoj epizodi, u dnevniku koji vodi čuvena, sada već bivša, voditeljka RTS-a Rada Đurić, saznali smo da je kontroverzni biznismen nakon dva dana koja je proveo u pritvoru, na kraju pušten na slobodu . On tada preuzima stvar u svoje ruke i reši da otkrije ko mu namešta igru.

U novoj epizodi fokus je na glavnoj tužiteljki Jovani Nestorović kojoj iznenada stiže kompromitujući snimak. A na snimku ona sa tadašnjom asistentkinjom u vatrenoj akciji. Zbog snimka, Jovana pada u histeriju i pokušava na sve načine da dođe do asistentkinje Stefane koja u to vreme pokušava da proda snimak Simonovićevoj desnoj ruci Balši.

Tada prvi put sumnja za nameštanje igre tajkunu pada i na njega. Međutim, dramatični epilog tek sledi. Za to vreme Vladan pokušava da spreči Bojana da završi posao koji je planirao da uradi, ali i da vrati Lidiju na posao jer je ona jedina kojoj trenutno sada veruje. Zahvaljujući prijatelju lekaru, Vladan uspeva da uđe u bolnicu u kojoj leži portir – jedina osoba koja je zaista videla Kerkezovog ubicu i saznaje kako on zaista izgleda. Krupan, pogrbljen, hoda kao da nije sav svoj.

Pročitaj još Južni vetar 14. epizoda ONLINE – JUŽNI VETAR gledaj uživo! Evo kako da pogledate celu seriju ONLINE!

Posle ove posete susreće se sa starim prijateljima Verom i Dušanom Mirčevim koji, verovali ili ne – čuvaju jednu tajnu, a ona se odnosi na Sabantu. Dušan mu tada kaže da je smrtno bolestan i da će umreti, ali Vladan od prijatelja lekara saznaje da to nije istina i konačno sklapa kockice.

Kseniji otkriva da u igru sve vreme namešta upravo Dušan i to zbog nečega iz prošlosti.

Stefana i Jovana se napokon nalaze u njenom stanu. Ono što će delovati kao rešenje Jovaninog problema prerasta u pakao koji se nikako ne može rešiti.  

Foto Promo

Advertisement