Connect with us

Preporuke

Film dana – četvrtak, 23. april: Zavedi me ako možeš (CineStarTV Premiere 1, 22.30)

Published

on

Država/Godina: SAD, 2019; Trajanje: 120 min; Žanr: romantična komedija; Reditelj: Džonatan Levin; Uloge: Šarliz Teron, Set Rogen

Od kreatora urnebesnih komedija “Komšije i iz pakla” i “Zalomilo se!”, stiže nam film “Zavedi me ako možeš” (CineStarTV Premiere 1, 22.30). Dobitnica nagrade Oskar, Šarliz Teron i Set Rogen zajedno u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svet politike.

Varnice počinju da sevaju kada se Fred Flarski sretne sa devojkom iz snova, koja je ujedno njegova bivša dadilja – Šarlot Fild – a sada popularna američka političarka. Ona ima ambiciju da se kandiduje za predsednicu SAD-a, pa moli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom sekretarkom i preokrene ceo njen svet naopako. Posle lude zajedničke noći u Parizu, Šarlot shvata da se zaljubljuje u svog mnogo opuštenijeg saradnika i da bi njihova vruća avantura mogla da naškodi celoj njenoj političkoj karijeri.

Foto Promo

Advertisement