Connect with us

Top Story

ŠOK! Stevan Piale je danas LUKA KANAČKI, ali EVO kog NEGATIVCA je trebalo da glumi u IGRI SUDBINE!

Published

on

Luka Kanački, bivši Ožegović, jedan je od trenutno najpopularnijih TV likova kog je zaista sjajno na malom ekranu dočarao glumac Stevan Piale. Mladoj TV zvezdi u usponu ovo, svakako, nije prva velika uloga u nekom serijalu, s obzirom na to da smo ga gledali u slavnim projektima poput “Selo gori, baba se češlja”, “Šešir Koste Vujića”, “Šifra Despot”, filmu “Bićemo prvaci sveta” i više od 40 predstava. Ipak, tek ga je Luka doveo u prvi plan i od njega stvorio miljenika domaće publike.

Pročitaj još HIT! Serija PORODICA počinje sa snimanjima! Mirjana Karanović kao MIRA MARKOVIĆ, a evo ko će biti SLOBA!

Istina, u seriji “Igra sudbine” živce gledaoce drži konstantno između ljubavi i mržnje budući da njegov Luka – naivan, sitničav i pomalo zavidan, a ipak veoma emotivan, ne može da se odluči između svoje dve strane. Dobre i loše. Mile i Sofije. Dok on u narednim epizodama ne reši kome će pokloniti svoje srce, mi vam otkrivamo jednu sjajnu pikanteriju.

Kada se prvi put pojavio na kastingu za seriju “Igra sudbine” u septembru prošle godine on uopšte nije trebalo da glumi Luku, već jednog od najvećih negativaca u seriji.

Pročitaj još Miloš Biković – Rusija je moj drugi DOM, ali SRBIJE se NE ODRIČEM!

–  U septembru kada sam pripremao svoju svadbu pozvali su me za kasting za ulogu Matije. Kako inače volim ležerniji stil odevanja, smatrao sam da ne treba da se obučem u odelo. Međutim, kada sam video da je Pavle Jerinić sav skockan, odmah mi je bilo jasno da će on dobiti tu ulogu.I bio sam u pravu.  Onda sam probao i ulogu Luke, kao i Alekse. Audicija je završena, i dva dana posle moje svadbe pozvali su me i saopštili mi da sam dobio ulogu Luke. To me je na neki način i obradovalo jer sam od svih tih uloga smatrao sam da mi je lik Luke najbliži – ističe Piale, otkrivši nam koja je to bila scena iz serije koja će mu zauvek ostati u pamćenju.

Pročitaj još HIT! PORED TEBE – prvi srpski film o epidemiji KORONA VIRUSA!

– Najsmešniji događaj sa seta bio je kada sam snimao sa Mateom Milosavljević, odnosno Sofijom. To je ona čuvena scena kada sam ja bio kod nje u stanu, a ona mi kaže da moram da kaznim Milu. U tom trenutku meni je bilo jako smešno kako da kaznim devojku koja ništa nije uradila. Oboje smo se u toku te scene smejali kao mentoli. Trebalo nam je sat vremena da snimimo tu jednostavnu scenu, i na kraju smo to uspeli tako što se nismo gledali u oči – iskren je Stevan.

Foto Promo Prva TV

Advertisement