Naslovna FILM HIT! PORED TEBE - prvi srpski film o epidemiji KORONA VIRUSA!

HIT! PORED TEBE – prvi srpski film o epidemiji KORONA VIRUSA!

Korona kao inspiracija za svetsku, ali i domaću kinematografiju? Pogađate – neprocenjiv izvor ideja koji će gledaocima biti itekako zanimljiv uza gledanje. Istina, u svetu opasnih virusa koji istrebljuju čovečanstvo živimo već nekoliko decenija, ali prvi put u novom milenijumu suočeni smo sa jednom pandemijom ovolikih razmera u stvarnom životu.

Pročitaj još Sve što znamo o seriji JOVANKA BROZ! U igri TRI IDEJE za scenario, seriju radi hrvatska autorka i bivši prateći vokal TAJČI!

Vođeni idejom da se filmovi katastrofe uvek gledaju i prosto kao što takve stvari prodaju novine i pobuđuju pažnju ljudi, pobuđuju pažnju i gledalaca, filmadžije širom sveta već se utrkuju sa kreativnim korona scenarijima, a i mi smo dobili prvi srpski. Reč je o nastavku hit filma “Pored mene” (2015), reditelja Stevana Filipovića, koji je proslavio glumca Slavena Došla, a čija je radnja u verziji iz 2020. pod nazivom “Pored tebe” smeštena u sam centar epidemije.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Đorđe Milosavljević OTKRIVA za FILM i TV sve o novoj seriji KALKANSKI KRUGOVI i dodaje: Snimaće se druga sezona serije TAJKUN!

“Producent Branislav Jević koji je producirao sve moje filmove, Šejtanov ratnik, Šišanje i Pored mene, došao je na ideju da, po uzoru na jedan dosta interesantan film Searching iz 2018. godine, koji se dešava ceo maltene na desktopu glavnog junaka, da napravimo nešto što bi po formatu bilo slično ali autentično naše, dakle nekakav međunastavak filma između filmova Pored mene i Pored nas, ističe Filipović.

Radnja prati glavnu junakinju,Minu Nikoliću u ulozi novinarke Ksenije, koja pokušava da otkrije misteriju nestanka jednog od likova iz filma Pored mene, prilagođavajući se novonastalim okolnostima izazvanim virusom.

Pročitaj još HIT! Ljubomir Bandović otkriva SVE o svom liku iz serije JUŽNI VETAR – Evo ZAŠTO je VAJO morao da UMRE!

“Ne može da izađe napolje, ne može da se viđa sa ljudima, može da komunicira jedino preko aplikacija i sad kako izgleda zapravo novinarski rad u tim okolnostima, kako izgleda rešavanje takve misterije ako imamo takvu ekstremnu situaciju koja nas vezuje, sputava i ograničava ono što možemo da uradimo”, objašnjava reditelj.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...