Connect with us

Top Story

HIT! Serija PORODICA počinje sa snimanjima! Mirjana Karanović kao MIRA MARKOVIĆ, a evo ko će biti SLOBA!

Published

on

Sjajne vesti stižu nam iz produkcije FireFly! Uz seriju o Jovanki Broz, koja nam stiže iz produkcijske kuće Adrenalin (potpisuju i “Besu”), druga najiščekivanija serija ove sezone je ona koja prati poslednje dane Slobodana Miloševića i njegove porodice na vlasti u Srbiji.

Petodelna serija “Porodica”, reditelja i scenariste Bojana Vuletića, sa snimanjem počinje 11. juna, a uloge Slobe i Mire pripašće glumačkom tandemu – Boris Isaković i Mirjana Karanović.

Pročitaj još TOP 10 KLJUČNIH STVARI koje znamo o novom domaćem akcionom blokbasteru “MONOPOL: Preživi dok ne svane”

Uz ovaj poznati dvojac kao simpatizerka Slobodana Miloševića i njegove partije pojaviće se i naša čuvena TV glumica Svetlana Ceca Bojković, a još se ne zna ko će glumiti jednu od ključnih uloga u ovom projektu, a to je rola Čedomira Čede Jovanovića.

Isaković i Karanovićka već su bili partneri na filmu i to u debitantskom rediteljskom ostvarenju Mirjane KaranovićDobra žena” iz 2016. godine, a glumili su zajedno i u VuletićevomRekvijumu za gospođu J”.

Pročitaj još Otkrivamo sve o filmu JUŽNI VETAR 2: MARAŠ postaje KRALJ, ali KAZNA je STRAVIČNA! Oduzeće mu ono NAJDRAŽE!

Serija “Porodica” prati poslednje dane na slobodi bivšeg predsednika Srbije i Jugoslavije pred izručenje Hagu 2001. godine.

Prvobitno je bilo zamišljeno da snimanja počnu u aprilu, ali zbog pandemije koronavirusa taj rok je pomeren za sigurnije vreme.

Pročitaj još Podmornica (Das Boot) – Premijera DRUGE sezone na kanalu EPIC DRAMA (nedelja, 17. april u 21.00)! Serija koju kritika OBOŽAVA!

Foto Promo

Advertisement