Connect with us

Top Story

Vreme je! Spremite se za EPSKI OBRAČUN RIVALA nasred mračnog ATLANTIKA! Druga sezona serije PODMORNICA je TU!

Published

on

Dve godine nakon zaranjanja u burne TV vode sa ambicioznim budžetom od skoro 33 miliona dolara, koji ju je pozicionirao kao tada najskuplju evropsku seriju, „Podmornica“ je spremna za novu plovidbu. Premijera druge sezone u režiji Matijasa Glosnera, a po scenariju Rik Ostermana, očekuje nas u nedelju 17. maja, na kanalu Epik drama od 21.00. U ovom terminu tokom narednih mesec i po emitovaće se osam epizoda novog ciklusa.

Pročitaj još HIT! Serija PORODICA počinje sa snimanjima! Mirjana Karanović kao MIRA MARKOVIĆ, a evo ko će biti SLOBA!

Visokobudžetna ratna dama inspirisana istoimenim filmom Volfganga Petersena iz 1981, koji je bio nominovan za šest Oskara, Zlatni Globus i BAFTA nagradu, sa prvom sezonom pobrala je odlične kritike. Podatak da je nastavak sniman čak 104 dana u La Rošelu, Mančesteru, Liverpulu, Pragu i na Malti, poručuje nam da „Podmornica“ nema nameru da uspori tempo kojim osvaja svet.

Pročitaj još STEFAN KONARSKE, junak serije PODMORNICA o nastavku serijala koji kritika OBOŽAVA i životu POSLE KORONE – verujem da nas čeka BOLJI SVET!

Epsko putovanje vodi nas u decembar 1942. godine. Iskusnog kapetana nemačke podmornice Johanesa Von Rajnharca (Klemens Šik) šalju u tajnu misiju na istočnu obalu SAD. Zadatak je da tamo iskrca agente koji treba da izvrše sabotažu. Međutim, ovaj pomorski as više ne veruje u „uzvišene“ ratne ciljeve Rajha, i ima drugi plan.

Pročitaj još TOM VLAŠIHA, zvezda hitova IGRA PRESTOLA i STRANGER THINGS ekskluzivno za FILM I TV o novoj sezoni serije PODMORNICA: Nije lako biti Gestapov ANĐEO SMRTI!

Upravo to stavlja u pogon posadu pod komandom zapovednika Ulrika Vrangela (Stefan Konarske). On kreće u lov na odmetnutog rivala, obećavajući nam u nastavku mnogo impresivnih akcionih pomorskih scena, ali i zanimljive zaplete na kopnu.

Kuda je bivšeg komandanta podmornice zapovednika Hofmana (Rik Okon) odveo puč nasred Atlantika, kakva sudbina čeka Simon (Viki Krips) kojoj o glavi radi šef Gestapoa Forster (Tom Vlašiha) i kakvu tajnu krije njena cimerka Margo (Flor Žefri) otkrivamo u novim epizodama „Podmornice“.

– U prvoj sezoni morali da ispoštujemo radnju iz filma i istorijske činjenice. Sada imamo veću slobodu. Akcenat je na sudbinama onih koji su se kao nevine žrtve našli u globalnom ludilu zvanom „Drugi svetski rat“. Više ćemo pratiti živote, odnose i postupke ljudi posmatrajući kako ih rat lako menja. Principi postaju „klizav teren“, a nove epizode pokazaće nam da mogu koštati i života – poručuje glavni akter druge sezone, glumac Klemens Šik koji je u februaru ove godine kao član žirija FEST-a boravio u Beogradu odakle nosi sjajne utiske.

Pročitaj još TOP 10 KLJUČNIH STVARI koje znamo o novom domaćem akcionom blokbasteru “MONOPOL: Preživi dok ne svane”

Foto Promo

Advertisement