Connect with us

Preporuke

Film dana – subota, 23. maj: KOZJE UŠI (RTS 1, 21.00) VIDEO

Published

on

Ne propustite TV premijeru filma “Kozje uši” iz 2017. godine (RTS 1, 21.00), koji prati borbu jedne bake sa surovom današnjicom i pritiscima društva.

Glavna junakinja je baba Stojanka (Gorica Popović), koja u svojim šezdesetim godinama zameni gradski život sa seoskim. Ona živi u svom rodnom selu u južnom Banatu, gde odgaja svoje unuke, četrnaestogodišnju Sofiju i osmogodišnjeg Stevana, čiji su roditelji otišli u inostranstvo zbog novčanih problema.

PROČITAJ JOŠ: Sve o filmu VAMPIR koji se snima u SRBIJI!

Sa ćerkom koja je davno otišla u Ameriku, baba Stojanka nema nikakav kontakt i zbog toga pati. Mada je Stojanka rođena na selu, navikavši se na gradski život, nikako ne uspeva da se uklopi u tipičan seoski milje. U slaboj finansijskoj situaciji, bez pomoći sina i snaje koji ne šalju pare, baba Stojanka prolazi kroz niz tragikomičnih situacija. Na sve načine pokušava da zaradi pare kako bi kupila unucima potrebne stvari i obezbedila im što ugodnije detinjstvo.

PROČITAJ JOŠ: Milan Marić igra Čedomira Jovanovića u seriji “Porodica”: “Državni službenik” hapsi Slobodana Miloševića?

Režiju potpisuje Marko Kostić, a uz Goricu Popović, glavne uloge igraju Nikola Kojo, Milica Spasojević, Anđelka Prpić, Sergej Trifunović, Branislav Trifunović

Foto Promo

Advertisement