Connect with us

TV

Jelena Stupljanin – Iz KALJAVIH GUMA prelazim u KAMIONDŽIJE!

Published

on

Teško da bismo lepu i talentovanu glumicu nežne spoljašnjosti, Jelenu Stupljanin, mogli da zamislimo u serijama koje nose nazive „Kaljave gume“ i „Kamiondžije„. Ipak, upravo to je ono što Jelena trenutno radi – završava snimanje jedne i priprema se za rad na drugoj.

Nakon pauze izazvane pandemijom korona virusa, glumci se vraćaju na svoje poslove, a domaće serije ponovo počinju da se snimaju. Jelena se vratila na set serije „Kaljave gume“ u režiji Miodraga Ćertića. Prva klapa pala je u februaru, a nepunih mesec dana kasnije ekipa se razišla. Uslovi za nastavak snimanja su ispunjeni, pa su glumci ponovo pred kamerama.

Pročitaj još Počinje snimanje filma i serije ZLATNO DOBA – u glavnim ulogama Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Andrija Kuzmanović i DRAGAN BJELOGRLIĆ!

„Kontinuitet mora da se održi da bismo svi izgledali isto, a svi smo se promenili – dva i po meseca nismo snimali i neki od nas, kao što sam ja, su se bucnuli. Jako je važno da sve bude identično, cela ekipa vodi računa da publici izgleda kao da je sve snimano u jednom danu“, priča Jelena. Ono što je potpuno drugačije u odnosu na period pre karantina je to što svi iz ekipe nose maske.

„Stalno smo prali ruke, dezinfikovali ih, sektor šminke i kostima, scenografije, reditelji imali su vizire, sve je na visokom nivou zaštite“. Glavnu ulogu u seriji ima Gorica Popović, njenog sina igra Bojan Žirović, a Jelenu gledamo u ulozi Bojanove supruge.

“Kaljave gume” sa svojih 10 epizoda zakotrljaće se na RTS-u početkom naredne godine.

Poseban izazov za Jelenu biće uloga u rimejku serije „Kamiondžije„, koji ćemo takođe gledati na RTS-u. Legendarnu verziju sa Čkaljom i Pavlom Vuisićem u glavnim ulogama neće biti lako dostići i cela ekipa ima veliki osećaj odgovornosti.

Pročitaj još Snežana Savić kao JOVANKA BROZ u novoj seriji o ljubavi TITA i njegove supruge!

„Svi ponavljaju da to niti može, niti treba da bude isto kao ondašnje Kamiondžije. Oni su legendarni, a ovo sada će biti današnje, naše Kamiondžije. Mislim da i reditelj Filip Čolović i svi pravimo nešto novo. Moj lik je nov, igram Seku, sestru Pauline Manov“, kaže Jelena za kraj.

Premijerno emitovanje 20 epizoda planirano je za kraj godine.

Foto RTS

Continue Reading
Advertisement