Connect with us

TV

Preživeti Beograd – 37. epizoda, subota 20. jun od 21.00 na TV PINK! Žanko ne odustaje, ali ni Ružica! Jablana čeka neprijatno iznenađenje…

Published

on

Još malo, svega dve epizode deli nas od velikog finala hit serije „Preživeti Beograd“ produkcijske kuće Contrast Studios koju pratimo subotom od 21.00 na TV Pink. U pretposlednjoj epizodi naši junaci polako svoje avanture privode kraju, ali svaki kraj novi je početak…

Vita ima problema sa sestričinom. Posle pijanstva i neprijatnosti koje mu je priredila, Tijana uvlači u nepriliku i Ružicinog brata Sašu, koji je došao u posetu.

Pročitaj još HIT! Snimanje pete sezone serije UBICE MOG OCA počinje u AVGUSTU!

Nevena pakuje konačnu osvetu. Razrađuje detalje. Praveći se naivna, odlazi kod Siniše koji joj još jednom obećava da će ostaviti verenicu. Nevena igra igru i nakon toga zakazuje viđanje sa njegovom verenicom Biljanom. Kakav je to plan skovala?

Spremajući se za otvaranje kluba, Marina u razgovoru sa Sarom, kao iskusnom u tom poslu, pokušava da shvati kako treba da postavi stvari u životu i na koji način da vodi svoju neobičnu vezu sa Srdanom. Sara će joj svojim savetima otvoriti oči i pomoći da shvati suštinu njenog problema.

Pročitaj još Jelena Stupljanin – Iz KALJAVIH GUMA prelazim u KAMIONDŽIJE!

I pored toga što joj je brat došao u posetu, Ružica svaki slobodan trenutak provodi sa Damirom. Momenat sreće prekinuće jedan SMS koji je pročitala sasvim slučajno. Sadržaj poruke otkriće Damirovu mračnu tajnu.

Žanko ne odustaje. Pokušava da nađe način da se iskupi. Pošto Ružica ne želi da razgovara sa njim, on odlazi da se vidi sa jednom od njenih drugarica. Hoće li naići na istu reakciju?

Dani prolaze, a Ljudmila sve više razmišlja da li je pogrešila kada je pristala da se uda. Svestan da nešto nije u redu, Jablan odlazi kod nje. Ipak, on i ne sluti da će mu Ljudmila vratiti verenički prsten…

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement