Naslovna SAPUNICE SERIJA KOJU ĆETE PRATITI BEZ DAHA - Nova visokobudžetna turska telenovela “Surova...

SERIJA KOJU ĆETE PRATITI BEZ DAHA – Nova visokobudžetna turska telenovela “Surova ljubav” od ponedeljka u 21.30 na TV Pink!

Od ponedeljka u 21.30 časova počinje sa emitovanjem visokobudžetna turska serija “Surova ljubav”, koja je postigla odlične rezultate u Turskoj, te nema sumnje da će i domaća publika biti oduševljena. Predonost serije “Surova ljubav”, pored neobične i intrigantne priče, svakako je i fenomenalna glumačka ekipa, kao i autorski tim, koji je radio i na seriji “Ćerke”.

Vođena sloganom “Niko nije nevin, čak iako nije počinio greh”, priča serije “Surova ljubav” prati dve porodice – Karačaj i Jilmaz. Šeher Jilmaz je ponosna, tradicionalna i pomalo konzervativna majka, koja živi sa dve ćerke Džemre i Džeren, sinom Dživanom i svekrvom Neriman u malom mestu Antakija. Šeher je život posvetila svojoj deci i veruje im bezuslovno, ali oni imaju zasebne živote, snove i ambicije, kojih i dalje nije svesna. Dok živi teškim životom, pokušava da se istovremeno bori sa okrutnim svetom, ali I poslom koji je sklopljen iza njenih leđa. Naime, život njene porodice se zauvek menja kad njena svekrva tajno sklopi dogovor da bogatom čoveku poreklom iz Antakije Agi Karačaju, proda jednu od Šeherinih ćerki. 

Aga Karačaj je imućan čovek koji je davno napustio Antakiju i preselio se u Istanbul. On ima prelepu ženu Šeniz, sina Dženka i čerku Damlu, sa kojima živi u veličanstvenoj vili u Istanbulu. Aga je preuzeo i brigu o nećaku Nedimu, koji je invalid. Želeći da mu osigura bolju budućnost, odlučuje da iz svog rodnog grada dovede devojku koja će se udati za Nedima i brinuti o njemu. Uz pomoć svoje služavke, Aga sklapa dogovor sa Neriman da jedna od njenih unuka, a Šeherinih ćerki, postane njegova snaja, uz veliku novčanu nadoknadu. Sa druge strane, Neriman ima svoje skrivene ciljeve – od ostatka porodice krije da je sklopila dogovor sa Agom i ubeđuje Šeher da je vreme da napuste Antakiju i presele se u Istanbul. Nakon požara koji im je uništio dom, Šeher nema drugog izlaza, već da se sa sinom, ćerkama i svekrvom preseli u Istanbul.

Aga ih prima u svoj dom, ne znajući Nerimanin tajni plan o braku, a njihov susret staviće na test svakog člana porodica Karačaj i Jilmaz. Impresivan i glamurozan život porodice Karačaj krije staru i opasnu tajnu, koja preti da bude otkrivena Šeherinim susretom sa Agom i koja će do temelja uzdrmati život Karačajevih. Od tog trenutka, počinje isprepletanost sudbina dve porodice i njihovi životi više nikad neće biti isti.

Serija “Surova ljubav” okupila je fenomenalnu glumačku ekipu – Agu Karačaja igra Fikret Kuškan kog je domaća publika upoznala u seriji “Nasleđe jedne dame”, dok Šeher Jimaz igra Deniz Ugur. Šeherine ćerke Džemre i Džeren tumače dve popularne turske glumice, Sera Kutlubej koja je igrala u seriji “Porodica moga oca”, i Bahar Šahin, koju je publika gledala u seriji “Bahar”, a sina Dživana igra čuveni Jasin iz serije “Ćerke” – Idris Nebi Taškin. Aginu ženu Šeniz igra Mine Tugaj, sina Dženka Mehmet Ozan Dolunaj, ćerku Damlu Šimaj Barlas, dok Aginog nećaka Nedima tumači Berker Guven.

Glavni scenarista serije, koja se snima od 2019. godine, je Sirma Janik, koja je takođe pisala scenario za serije “Ćerke” i “Zabranjena ljubav”, koje su postigle veliki uspeh tokom emitovanja na TV Pink. Pored Dževdeta Meridžana i Senol Sonmez, režiju serije potpisuje i Gokčen Usta, rediteljka serije “Ćerke”. Ne propustite uzbudljivu priču o tajnama iz prošlosti, paklenim planovima, porodičnim odnosima i ljubavima od ponedeljka 29. juna u 21:30 časova, za kada je zakazano premijerno emitovanje serije “Surova ljubav” na TV Pink!

Foto Pink

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...