Naslovna Top Story SRPSKE SERIJE OSVAJAJU REGION: Zbog velikog interesovanja, sitkom u produkciji TV Pink...

SRPSKE SERIJE OSVAJAJU REGION: Zbog velikog interesovanja, sitkom u produkciji TV Pink i Telekom Srbija “Nek ide život” od jeseni i u Hrvatskoj!

Aktuelnu televizijsku sezonu obeležio je povratak serijskog programa na najgledaniju komercijalnu televiziju, TV Pink, a zbog ogromnog uspeha domaćeg igranog programa taj trend nastaviće se i u narednoj sezoni. Nakon serija “Crveni mesec” i “Preživeti Beograd” i ogromnog uspeha koji su postigle, vlasnik “Pink International CompanyŽeljko Mitrović najavio je čak pet novih serija, a jedna od njih je i sitkom Slobodana Šuljagića “Nek ide život”, u produkciji kompanije Telekom Srbija i TV Pink.

Pročitaj još HIT! Miloš Biković u novom filmu Slobodana Šijana BUDI BOG S NAMA!

U oktobru prošle godine, serija “Nek ide život” emitovala se na Telekomovom kablovskom kanalu SuperStar TV, a premijerno emitovanje na TV Pink zakazano je za predsojeću televizijsku sezonu, odnosno za jesen 2020. godine.

O tome koliko interesovanje u region vlada za sitkomom “Nek ide život” govori i činjenica da je pravo na emitovanje otkupila i hrvatska televizija RTL. Zahvaljujući kvalitetnom sadržaju i visokim nivoom produkcije, serija Nek ide život je očigledno osvojila region, zbog čega je sada dostupna gledaocima u Hrvatskoj i to putem SVOD platforme (video na poziv), dok će se, kao i u Srbiji, od jeseni emitovati na kanalu RTL Adria.

Nek ide život” je sočna komedija strukture klasičnog sitkoma, u kojoj humor dominantno proizilazi iz zakukuljenih situacija, iznenadnih  preokreta i vratolomija u kojima će se zapetljati glavni junaci.  Serija će svakako slediti i tradiciju najboljih domaćih serija koje obiluju humorom, koji proističe iz naravi i karaktera protagonista. U centru pažnje sitkoma “Nek ide život” su članovi porodice Savković – majka Grozda, ponosna vlasnica cvećare koju igra Ljiljana Stjepanović, njeni sinovi Ljubiša i Siniša, koje igraju Miodrag Fišeković i Milan Kovačević, ćerka Silvana koju je otelotvorila Paulina Manov i snaja Katarina, koju igra Anđelka Prpić.

Pročitaj još Reditelj Dorđe Stanimirović o seriji koja je oduševila Srbiju – PREŽIVETI BEOGRAD je antidepresiv domaće kinematografije! PRIJATELJI na srpski način

Pored glavne postavke, kroz 44 epizode prodefilovaće preko stotinu raznih glumaca koji  će oživeti galeriju raznovrsnih likova koji obožavaju, ismevaju, zlostavljaju, izbegavaju, ogovaraju i proganjaju čudesnu porodicu Savković.

Autor Slobodan Šuljagić, poznat je po mnogim serijama, među kojima se ističe “Ljubav, navika, panika”, koja je na prestižnoj dodeli nagrada “Zlatna ruža” u Švajcarskoj bila u selekciji 12 najboljih svetskih sitkoma. Majstor ovakve forme igranog programa ponovo je kroz sitkom “Nek ide život” pokazao svoje umeće, čemu u prilog ide veliko interesovanje koje u regionu vlada za ovu seriju.

Pročitaj još ZBOG RUŽICE JE ŽELEO DA SE PROMENI: Stefan Vukić otkriva sve o ulozi Džonija i ko mu je omiljeni lik u seriji “Preživeti Beograd”!

Pored serije “Nek ide život”, publika u Hrvatskoj imaće priliku da na kanalu RTL Adria prati i krimi seriju “Državni službenik”, koja se tokom prošle godine emitovala na TV Pink, i predstavlja prvu saradnju najgledanije komercijalne televizije sa Telekomom Srbija.

Nema sumnje da srpski serijski program osvaja region, a verujemo da publika s nestrpljenjem očekuje emitovanje urnebesne komedije “Nek ide život”, zakazano za jesen 2020. godine na kanalima TV Pink i RTL Adria.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...